Umed'den Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Tanrıverdi'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Umed'den Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Tanrıverdi'ye Ziyaret

Umed\'den Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Tanrıverdi\'ye Ziyaret

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi’yi ziyaret etti.

30.09.2016 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi'yi ziyaret etti.

UMED Başkanı Aslan Değirmenci, yönetim kurulu üyeleri Ercan Baysal, İsmail Uğur, Kenan Adem Kızılağıl, Sercan Türkyılmaz ve Ömer Faruk Gerçek ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi'yi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci, Adnan Tanrıverdi'ye yeni görevinde başarılar diledi.

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Adnan Tanrıverdi, "Başta eğitim olmak üzere medya sektörünün kalitesinin yükselmesine katkı sunmak için tartışma ve araştırma ortamları sağlamanız, meslek alanına ilişkin çalışmalar yürütmeniz çok önemli. Çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Tanrıverdi: "Medyamız iyi bir sınav verdi"

15 Temmuz kanlı darbe girişiminde medyanın onurlu bir duruş sergilediğini ifade eden Tanrıverdi, "Medyamız çok iyi bir sınav verdi. Millet gerçekleri gördü, duydu, okudu ve iradesine sahip çıktı. Millet inancıyla, yüreğiyle darbecilerin karşısına dikildi. Millet, 15 Temmuz gecesi hainleri hezimete uğrattı" diye konuştu.

Değirmenci: "Medya milletin yanında durdu"

UMED Başkanı Aslan Değirmenci ise, "Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde medya, milletin yanında durarak, milletle birlikte jetleri, helikopterleri, tankları ve tam otomatik silahlarla sahayı kuşatan cuntacıları yendi. Millet alanları terk etmedi, sancağı bırakmadı" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Umed'den Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Tanrıverdi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı
    13:43 Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, yapılan denetimler sonucunda 2016'da 225 bin, 2019'da 290 bin, 2024'te ise toplamda 485 bin 710 işlem yapıldığını belirtti. Ayrıca, selektörle radar uyarısı yapan sürücülere uygulanan cezaların iptal edildiği de açıklandı.

  • Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu
    13:43 Seydikemer İlçesinin İlk Kadın Muhtarı Ziyarette Bulundu

    Seydikemer ilçesindeki Minare Mahallesi Muhtarı Şahsene Gündüz, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli'yi ziyaret etti. Gündüz, projelerini anlatırken kadınların daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı. Akdenizli ise Gündüz'ü başarısından dolayı tebrik ederek, kadınların toplumun her köşesinde aktif rol alması gerektiğini dile getirdi.

  • Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı
    13:41 Manavgat'ta Otomobil Bariyerlere Çarptı: Sürücü Yaralandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı
    13:39 Manavgat'ta 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldüren kişi yakalandı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayarak durumu anlatması üzerine cinayet ortaya çıktı. Şüpheli, cami imanına eşini İngiltere'ye gönderdiğini söyleyip helallik aldığını belirtti. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli, Türkan A.'nın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Advertisement