Ümit Davala: "Genç Futbolculara Teşekkür Ederim" - Son Dakika
Spor

Ümit Davala: "Genç Futbolculara Teşekkür Ederim"

Ümit Davala: "Genç Futbolculara Teşekkür Ederim"

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala maç sonu basın toplantısında genç futbolculara gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür etti.

18.12.2018 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala maç sonu basın toplantısında genç futbolculara gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür etti. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş maçında evinde TFF 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 2-1 kazanan sarı-kırmızılılar böylece Son 16 Turu'nda kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala, "Birçok pozisyona girdik. Bunları değerlendiremeyince rakibinde direnci artıyor. 1-0'ı bulduktan sonra tekrar pozisyonlar bulduk. 2-0'ı ararken maalesef 1-1 oldu. Sonuçta 1-1 ile tur atladık. Genç oyunculara ayrı parantez açmak istiyoruz. Onlara teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Herkes bu takımda forma şansı bulacaktır. Onlar daha çok genç" diye konuştu.

"MUSTAFA GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARI ARASINDA" Son dakikalarda oyuna girmeyi bekleyen fakat maç bitince oyuna dahil olmayan Mustafa Kapı için ise Davala şunları söyledi:

"Mustafa bizim genç, yetenekli oyuncularımızdan biri. 16 yaşında. O anlamda onun dejavantajı. Biz idmanlarda ara ara yer veriyoruz. Geleceğin yıldız adayları arasında. Keşke oyuna girebilseydi. Diğer maçlarla rakiplere göre forma şansı bulabilir." Yunus Akgün için kupa maçları büyük tecrübe olduğunu ifade eden Ümit Davala, "Biraz daha üstüne koyarak o seviyeye gelecektir. Bizle beraber çalışıyor. İlk 11 için biraz daha zaman ihtiyacı var. Kendini çok geliştirdi. İyi işler yapmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.

KEÇİÖRENGÜCÜ CEPHESİ

Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, seyredenlere zevkli bir maç izlettiklerini söyledi. Keçiörengücü, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş maçında deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı ve elendi. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Keçiörengücü Teknik Direktörü Hamdi Yılmaz, "Zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. İlk maçta olumlu eleştiriler aldık. Son dakikalar biraz dikkatli olsak uzatmaya götürebilirdik. Maçın başında 3-4 net pozisyonumuz var. Önde başlayabilseydik daha tempolu maç olabilirdi. Buradan huzurlu bir şekilde ayrılıyoruz. Çok değerli oyuncu topluluğuna sahibim. Hepsi bugün beni memnun etti" diye konuştu.

(Oğuzhan Ort - Bora Akyol/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ümit Davala: 'Genç Futbolculara Teşekkür Ederim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement