Ümit Milli Futbol Takımı'nın konuğu İngiltere - Son Dakika
Spor

Ümit Milli Futbol Takımı'nın konuğu İngiltere

Ümit Milli Futbol Takımı\'nın konuğu İngiltere

Ümit Milli Futbol Takımı, 2021 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki 4. maçında yarın Kocaeli'de İngiltere'yi konuk edecek.

05.09.2019 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümit Milli Futbol Takımı, 2021 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki 4. maçında yarın Kocaeli'de İngiltere'yi konuk edecek.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, dış cephesi kentin simgesi olan pişmaniyenin çekme anındaki görünümünde olan 33 bin kişilik Yeni Kocaeli Stadı'nda oynanacak maç saat 20.45'te başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak .

Ay-yıldızlı ekip, İngiltere, Arnavutluk, Andorra, Avusturya ve Kosova'nın bulunduğu 3. Grup'taki ilk maçında deplasmanda Arnavutluk'u 2-1 yendi. İkinci maçında sahasında Arnavutluk ile 2-2 berabere kalan Ümit Milli Takım, gruptaki üçüncü karşılaşmasında ise deplasmanda Kosova'ya 3-1 mağlup oldu.

Grupta 4 puanı bulunan teknik direktör Vedat İnceefe yönetimindeki ümit milliler, İngiltere'yi yenerek ikinci galibiyetini almayı hedefliyor.

Kocaeli'de 9 yıl sonra milli heyecan

Yeni Kocaeli Stadyumu, hizmete açıldığı günden bu yana ilk kez bir milli maça ev sahipliği yapacak.

Kocaeli'deki son milli maç, Ümit Milli Takım ile İrlanda Cumhuriyeti arasında 7 Eylül 2010'da İsmetpaşa Stadyumu'nda oynanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ümit Milli Futbol Takımı'nın konuğu İngiltere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement