Ümit Özat: "Ben Böyle Uygun Gördüm" - Son Dakika
Spor

Ümit Özat: "Ben Böyle Uygun Gördüm"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kars 36 Spor maçı sonrası, Orhan Şam oyundayken kaptanlık pazubandını Zeki Yavru’ya vermesinden dolayı tribünden gelen tepkilere cevap verdi.

13.12.2017 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kars 36 Spor maçı sonrası, Orhan Şam oyundayken kaptanlık pazubandını Zeki Yavru'ya vermesinden dolayı tribünden gelen tepkilere cevap verdi. Özat, "Zeki bu takımın lider oyuncularından. Bunu ben böyle uygun gördüm" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur 2. maçında Gençlerbirliği sahasında Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Kars 36 Spor'u konuk etti. Gençlerbirliği sahadan 2-1 galip ayrılırken maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özat, "İlk yarı çok kayda değer pozisyonların olmadığı bir ilk yarı oldu. Devre arasında oyuncularıma uyarıda bulundum. Hiçbir rakibimizi küçümseme hakkımızın olmadığını, rakip kim olursa olsun saygı duymak gerektiğini söyledim. İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle, özellikle ilk 20 dakika içinde çocuklar iyi bir baskı kurdular. Ama 2-0'dan sonra çok farklı şekilde artırma şansımız vardı. Bu da tamamen laubaliliğin getirmiş olduğu nedenlerdi. Karsspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Zeki bu takımın lider oyuncularından"

Uğur Çiftçi'yi oyundan alırken, kaptanlık pazubandını Zeki Yavru'ya takması ile ilgili konuşan Özat, "Takmış olduğum bant gerekli açıklamayı gösteriyor. Zeki devamlı oynayan bir oyuncu, Orhan bu kulübe hizmet eden bir oyuncumuz. Ben orada Zeki'ye olan güvenimi bir kez daha göstermek istedim. Çünkü Zeki bu takımın lider oyuncularından. Bunu ben böyle uygun gördüm" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ümit Özat: 'Ben Böyle Uygun Gördüm' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement