Ümit Özat, Şenol Güneş'e Patladı: Utanması Yok - Son Dakika
Spor

Ümit Özat, Şenol Güneş'e Patladı: Utanması Yok

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, "Şenol Güneş'in bir iki tane yakalası var medyada beni yıpratmaya çalışıyorlar. Büyük takım hocası vakur olmalı." dedi.

06.04.2018 09:25  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent ekibi Gençlerbirliği takımının teknik direktörü Ümit Özat, yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Özat, Şenol Güneş'e çatarken "İki tane yalakası var, beni yıpratmaya çalışıyor." ifadesini kullandı.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"'ÖNCE TERİM GELİR, SONRA DİĞERLERİ"

"Maçın favorisi Galatasaray. Ama biz bu maçtan ne çıkarırsak kardır diye bakacağız. SAvaş bir takım sahada olacak. Fatih hocayla da nasipse ilk kez karşı karşıya geleceğiz. Onunla geçirdiğim 6-7 milli takım kampında öğrendiklerimi teknik adamlıkta kimseden öğrenmedim. Kızgınlıklarım ve kırgınlıklarım da olmuştur ama ülkenin en iyi teknik adamı. Önce o gelir sonra diğerleri.

"GÜNEŞ'TE UTANMA YOK"

Benim Beşiktaş'la Galatasaray'la sorunum olamaz. Ben kimim ki 100 yıllık çınarlarla sorunum olsun. Ama 70 yaşından sonra buralara gelip de sanki o kulübün sahibi gibi davranma. Büyüklük 70 yaşından sonra elbise giymeyi öğrenmekle olmaz. Büyüklük kalple olur, vicdanla olur. Sen değil miydin İstanbul'un havası kirli diyen. İnsanda utanma olur. Şenol Güneş'in bir iki tane yakalası var medyada beni yıpratmaya çalışıyorlar. Büyük takım hocası vakur olmalı.

"FENER'E GOL ATMAK ATOMU PARÇALAMAK GİBİ"

Galatasaray'ın en büyük avantajı Fatih Terim. Fenerbahçe aslında doğru oynuyor. Mevcut kadrosuna göre oynaması gereken oyunu oynuyor. Önce iyi savunma yapıyor. Fenerbahçe'nin savunmasını aşmak atomu parçalamaktan zor. Aykut ağabey doğruyu yapıyor. 'Ben nasıl olsa bir tane atarım' diyor. Kadro kalitesine baktığın zaman Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir'in kadro kalitesi Fenerbahçe'den çok daha iyi. Taraftarlar çıksın her maç 5 atsın istiyorlar. Yok böyle bir şey. Karşında rakip var. Takımına saygın yoksa rakibine saygın olsun.

"ALEX HER ŞEY DEĞİLDİ"

Oynadığım en iyi futbolcu Anelka'ydı. Alex ise türk futboluna çok şeyler katmış bir isimdi. Elde ettiğimiz başarılarda büyük payı var. Ayrıldığımız döneme bakın Alex 6 takım kaptanı ama 1 şampiyonluk var. Demek ki tek başına her şey Alex değil. 2007-2013'e bakın Fenerbahçe sadece 1 kez şampiyon oldu. Tek başına her şey değil. Balık hafızalı olmaya gerek yok. Biz koşacağız Alex bitirecek diyorduk. Ayrıca Messi ve Ronaldo dışında herkes yedek kalabilir. Oynamaması gerekiyorsa Alex'de yedek bekler. Hangi hoca bindiği dalı keser."

Ümit Özat, Şenol Güneş\'e Patladı: Utanması Yok
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ümit Özat, Şenol Güneş'e Patladı: Utanması Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • BEŞİKTAŞ: SEN KİMSİN Kİ KONUŞUYORSUN ŞENEOL HOCAYA LAF SÖYLERSİN. 11 8 Yanıtla
  • Baba Fingo: konuş ümit helal olsun.kendi kendilerine kahraman yaptılar adamı 5 11 Yanıtla
  • Pregabalin: Haine bak hele babası yaşındaki adama dediklerine bak milli takımı dünya kupasında nereye taşıdı bu adam ? başarısı ve açık sözlülüğü zoruna gider hainlerin 10 6 Yanıtla Pregabalin: Yaş değil HİS 0 0
  • cem yalçın: bu adamı gazeteye tv ye çıkarıp prim verdirmeyin biz bjk taraftarı olarak kınıyoruz ! bu kim ki şenol hocaya laf atabiliyor ? gündemde kalmak için sağa sola çamur atan karaktersizin teki 8 7 Yanıtla
  • Yu : Ya bi git Ümit ya 8 7 Yanıtla
  • taraftar: ulan pregabalin rumuzlu vatandaş sen ümit özatın ne hayınlığını görtdün adam doğruları söylüyor şenol güneş insanmı be ahmak adam 4 8 Yanıtla Pregabalin: Ahmak sensin ümit özat haindir suratından belli değilmidir ? şuan türkiyede moda herkes herkesi hain ilan etmesi değilmidir ? 2 3 Pregabalin: ümit özat hain fenerlidir fenerliler şenol u sevmez şenol açık sözlüdür çoğu kişinin zoruna gider şenol alçakgönüllüdür başarısız olduğu maçta hata benim der bu kibirli insanların zoruna gider sende bu insanlardan birisin anlaşılan 3 0
  • polat kiraz: sen adam olda satma maçı ! takımın düşecek haberin yok , şenol hoca seninle ugraşsa senin için kardır tipe bak en azından gündemde kalırsın konuşma becerin yok karizman yok hocalık yok futbolculuk zaten yoktu. Eee şenol hoca gibi insanlara laf atarak gündemde kalırsın. fatih den sonra gelir dediğin hoca Türkiye ye tarihinin en büyük başarısına sahip. Dünya 3. lüğü yani fatih den üstün. Ama senin küçük beynin anlamaz bunu 7 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacaklarını belirtti.

  • PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi
    00:11 PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. PSG, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla tur atladı. Dortmund ise Atletico Madrid'i 4-2 mağlup ederek toplamda 5-4'lük skorla yarı finale çıktı.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak
    23:52 Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak

    Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star programında Fenerbahçelilere müjdeyi verdi. Buna göre Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak rövanş maçı TV8'de şifresiz yayınlanacak.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.


Advertisement