Ümit Özat'tan Oruç Tutan Futbolcusuna: Orucun Telafisi Var Ama Maçın Telafisi Yok - Son Dakika
Spor

Ümit Özat'tan Oruç Tutan Futbolcusuna: Orucun Telafisi Var Ama Maçın Telafisi Yok

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Hatayspor'la 0-0 berabere kalan Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Ümit Özat, Pote'nin oruç tutmasını eleştirdi ve ekledi "Hiçbir şey ekmeğini yediğin yerden önemli değildir" dedi.

23.05.2019 12:48  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında konuk ettiği Hatayspor'la 0-0 berabere kalan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "Ben kötü bir sonuç olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Özat, maçın ardından yaptığı basın açıklamasında, öncelikli olarak kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti.

İyi bir sonuç almadıklarını, fakat kötü bir sonuç da çıkmadığını ifade eden Özat, şansların eşit olduğunu söyledi.

İki ayaklı maçlarda gol yememenin önemli olduğunu belirten Özat, "Bazen çok iyi oynarsınız bu skora üzülürsünüz, bazen çok iyi oynamaz böyle skora sevinirsiniz. Şanslar eşit her ne kadar onların seyirci avantajı da olsa. İlk defa bir seyirci önünde ya da deplasmanda oynamayacağız. Çıkabileceğimiz en iyi kadroyla çıkacağız. Bütün amacımız İstanbul'da olabilmek. İnşallah hazırlıklarımızı yapıp iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Ümit Özat'tan Oruç Tutan Futbolcusuna: Orucun Telafisi Var Ama Maçın Telafisi Yok

POTE İÇİN AÇIKLAMA

Pote'nin durumuyla da ilgili değerlendirmede bulunan Özat, "Pote'nin durumu ortada. Oruç tutma dememize rağmen maalesef. Orucun telafisi var ama maçın telafisi yok. Kendisiyle birebir konuşacağım. Hiçbir şey ekmeğini yediğin yerden önemli değildir. Bizler Müslümanız elhamdülillah. Sen burada 20 bin taraftara maddi manevi emek harcayan taraftara takım arkadaşlarına bizlere. Bir gün tutma arkadaş bu zor bir şey değil ki. Bir şehrin kaderiyle oynamasına da müsaade etmem. Biraz daha duyarlı olmak lazım. Bugün mağlup da olabilirdik. Kim der Pote oruç, Ahmet oruç, Mehmet oruç." ifadelerini kullandı.

Hakem olaylarında biraz daha duyarlı ve baskıcı olunması gerektiğini aktaran Özat, maçın hakemi Halis Özkahya'ya tepki gösterdi.

Ümit Özat\'tan Oruç Tutan Futbolcusuna: Orucun Telafisi Var Ama Maçın Telafisi Yok

Son Dakika Spor Ümit Özat'tan Oruç Tutan Futbolcusuna: Orucun Telafisi Var Ama Maçın Telafisi Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (93)

  • Bak: Sen kimsin hüküm veriyorsun hiç birşey dini değerlerimizden üstün değildir pote Allah i razı etmek için uğraşıyor sen kimi razı etmek için uğraşıyor sun sözlerine dikkat et 42 4 Yanıtla
  • Ids: Umit ozat bu soyledigi sozun hesabini diger tarafta iyi bi sekilde vericektir allahin izniyle 37 2 Yanıtla
  • HAKLI: Ya aldigi maasi geri versin , yada isinin geregi gibi davransin 2 34 Yanıtla
  • Cmbom: Elhamdulillah demekle müslüman olunmuyor farzını yerine getirene birde utanmadan mani olmaya çalışıyor 33 3 Yanıtla
  • Yazık: Maçı kazansan sanki şampiyon olacaksın.Değer mi insanların inançlarıyla uğraşmaya. 31 3 Yanıtla
  • sanane: oruç tutmayanlar ne yapmış sanki sitem ediyorsun adama hoca... 31 1 Yanıtla
  • türk: İNSALLAH CIKAMAZSIN 28 2 Yanıtla
  • Muslim: hoca tehlikeli yorumlar yapıyorsun hiç birşey sağlık sorunu olmadığı sürece oructan önemli değildir çocuk oyuncağı mı bu?dünyalık menfaatler için oruç tutma diyorsun.sana ahirette maçı Adana demirsporu sormayacaklar.Baslarim senin adana demirsporuna ya ne değişik insanlarsınız ölüm var oğlum ölüm bak geldik gidiyoruz böyle açıklama yapana kadar o oyuncunu oynatma olsun bitsin adamın oruç tutmasına yardımcı oldugun içinde sevap kazanmış olursun.Senin gibi ölümün zamanında maçta yaklaştığı adam nasıl böyle açıklamalar yapıyor şaşıyorum doğrusu.Uyanin şu gafletten artık namaz kılın zekatı verin orucu tutun iyilik yapın!!ciz bi insansın bi hasta olduğunda hemen yatağa düşüyorsun buna rağmen gafletten uyanmıyorsun pes 28 1 Yanıtla
  • Fatihli: orucun talafisi var maçın yok dedi bu adam çıldırmış usta, asıl orucun telefisi yok bay ümit 28 1 Yanıtla
  • Eray: Umit e yarına çıkma garantisimi vermiş ler asıl orucun telafisi olmaz 22 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement