Ümit Taydaş ve Yönetiminden Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ümit Taydaş ve Yönetiminden Büyükşehir'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Ümit Taydaş ve Yönetim Kurulu üyelerini konuk etti.

19.04.2019 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dernek Başkanı Taydaş, yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine başarılar dilerken, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ise, Manisa'ya uzun yıllar hizmet edecek projelerin hayata geçirilmeye devam edileceğini belirtti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ümit Taydaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil'e ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ümit Taydaş, "Seçim çalışmaları esnasında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte derneğimizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ziyaretine geldik. Bu vesile ile yeni dönemdeki çalışmalarınızın hayırlı olmasını, değişen Manisa'mıza hayırlı hizmetler yapmanızı, bilhassa Cengiz Başkanımızın bugüne kadar yaptığı hizmetler ve projelerden çok memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Cengiz Başkanımız ve ekibi Manisa genelinde isabetli ve çok güzel projelere imza attılar. Turgutlu'da, Salihli'de yapılan Köprülü Kavşak projeleri büyük ve önemli projelerden bazıları. İnşallah bu dönemde de daha nice güzel projelere imza atarsınız" dedi.

Başkanımız İmar Planı İçin Ankara'da

Dernek Başkanı Ümit Taydaş ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ise, "İyi dileklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte daha büyük ve Manisa'mıza uzun yıllar hizmet edecek projeleri hayata geçiririz. Manisa'nın 30 yıldan bu yana yapılamayan imar planı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Cengiz Ergün de imar planı için Ankara'da Bakanlıklar nezdinde çalışmalar yapıyor. İnşallah hayırlı haberlerle döndüğünde Manisa'mız bir kanayan yaradan kurtulacak. Böylece Manisa'mızın gelişmesi için de en önemli hususlardan bir tanesi olan imar planı bir an önce hayata geçirilecek ve yeni yapılaşmalar, yeni sosyal alanlar Manisalı vatandaşlarımızın hizmetine girecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ümit Taydaş ve Yönetiminden Büyükşehir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement