Ümmet Akın, Ziyaretlerine Kuşadası'nda Devam Etti - Son Dakika
Ekonomi

Ümmet Akın, Ziyaretlerine Kuşadası'nda Devam Etti

Ümmet Akın, Ziyaretlerine Kuşadası\'nda Devam Etti

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Kuşadasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

16.08.2018 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Kuşadasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Başkan Akın, Germencik'te gerçekleştirdiği projelerinden bahsederken Büyükşehir Adaylığı sürecinde Aydın ve 17 ilçede planladığı projelerini vatandaşlarla paylaşarak planladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi.

Gittiği her ilçede yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Akın Kuşadası ziyaretinde; Aydın'ın hak ettiği yerlere gelmesi için çalışacaklarını ve bundan böyle ziyaretlerini daha da artırarak devam edeceğini dile getirdi. Başkan Akın "Aydın'ın tüm ilçelerinde ulaşılamayan ve hizmet alamadıklarını belirten hemşerilerimle karşılaşıyorum. Vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir dinliyorum. Çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışı ve katılımcı planlama ile her ilçemiz hizmet görecek ve Aydın'ı hemşerilerimizle birlikte yöneteceğiz. Beni Germencik Belediye Başkanlığımdan tanıyan ve bilen biliyor odamın kapısı yoktur. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda ulaşılabilir ve güvenilebilir bir Başkan olacağımın sözünü de veriyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ümmet Akın, Ziyaretlerine Kuşadası'nda Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement