Umpaş Holding Ortakları Hasan Hilmi Alper ile Devam Dedi... - Son Dakika
Yerel

Umpaş Holding Ortakları Hasan Hilmi Alper ile Devam Dedi...

Umpaş Holding Ortakları Hasan Hilmi Alper ile Devam Dedi...

Umpaş Holding seçimli Genel Kurul Toplantısı Umpaş Seramik Toplantı salonunda yapıldı.

19.10.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Umpaş Holding seçimli Genel Kurul Toplantısı Umpaş Seramik Toplantı salonunda yapıldı. 13.713.995 hissenin temsil edildiği toplantıda 9.622.637 oy alan Hasan Hilmi Alper ve ekibi ezici bir üstünlük ile seçimlerin galibi oldu, diğer aday Mehmet İlhan ise 3.319.534 oy alabildi.

Sakin ve demokratik bir ortamda yapılan genel kurulda önce Divan Kurulu Başkanlık seçimi yapıldı. Hasan Hilmi Alper ve Yönetiminin aday gösterdiği Av. Vedat Atak 9.554.380 oy aldı. Diğer aday Mehmet İlhan ve ekibinin aday gösterdiği İbrahim Ars ise 3.774.935 oy alabildi.

Toplantı sonunda Umpaş Holding ortaklarına teşekkür eden Hasan Hilmi Alper kendilerine gösterilen güveni boşa çıkarmayacaklarını belirterek; Holding tarihinde ilk kez kar payı dağıtımının yapılacağını söyledi. Bundan sonra da tüm ortakların kar payını her yıl düzenli alabilmeleri için tüm enerjileri ile çalışacaklarını belirten Hasan Hilmi Alper "Bize verilen bu emaneti görev süremiz dolasıya kadar var gücümüzle çalışarak ortaklarımızın haklarını koruyarak sahip çıkacağız" dedi.

"HASAN HİLMİ ALPER'İN YÖNETİM KURULU"

Yapılan seçimli genel kurul sonucu Hasan Hilmi Alper Başkanlığı'ndaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Mehmet Atasorkun, Nurettin Özkan, Muhammed Kuzubaşı, Ömer Çanak, Yaşar Leblebici ve Zeki Atılay. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umpaş Holding Ortakları Hasan Hilmi Alper ile Devam Dedi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement