Ümraniye Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Güneydoğu İllerinin Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Ümraniye Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Güneydoğu İllerinin Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi

Ümraniye Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Güneydoğu İllerinin Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu'da yer alan illerin dernek başkanları ile bir araya geldi.

26.01.2019 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu'da yer alan illerin dernek başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ise Türkiye'nin geçmişini şiirlerle anlatarak, dernek başkanlarından destek istedi.

Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu'da yer alan 12 ilin dernek başkanı ile bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Türkiye'nin yıllar önceki durumunu şiirlerle anlattı. Siyasi konuşmalarında sık sık şiirleri kullanan Boyraz, yıllar önce Almanya'ya iş için giden Türklere yapılan muameleleri, yine onlar için yazılan bir şiiri okuyarak hatırlattı. Ümraniye'deki hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür eden Boyraz, "Bundan sonra da değerli başkanımız İsmet bey de çok çok daha iyi hizmetler yapacak. Daha da ileriye götürecek. Buna inancım tam. Çünkü kendisi uzun yıllar bir belediyecilik alanında mastır yaptı diyelim, doktora yaptı diyelim. KİPTAŞ'ta evsiz, barksız on binlerce insanı ev sahibi yaptı" dedi.

Türkiye'nin AK Parti iktidarından önce yaşadığı sıkıntılara değinen Boyraz, "Bunları dedelerimiz yaşadı. Niçin yaşadı. İşte yokluk ve yoksulluk insanlara neler yaşattırıyor. Bugün geldiğimiz noktaya bakarsanız artık Sirkeci'den oraya doğru uzanan bir tren yolculuğu yok. Tam tersine Hannover'den, Hamburg'tan, Strasburg'tan bu topraklara son 15 yılda büyüme ve gelişme ile birlikte bir geri dönüş var" ifadelerini kullandı.

Sivil toplum örgütlerinin önemine de değinen Boyraz, "Son olarak şunu söylüyorum. Sizler sivil toplum örgütlerinin başındasınız. Sivil toplum örgütleri son yıllarda bilişim ve teknolojinin gelişmesi ile küresel kültür emperyalizmi ile karşı karşıyayız. İşte bu noktada bu sivil toplum örgütleri bir direniş noktası, bir hat oluşturuyor. Yani siz geleneğinizi göreneğinizi, yaşatmak adına buralarda toplanıyorsunuz ve yaşatıyorsunuz. Renklerimiz farklı olabilir, kimliklerimiz farklı olabilir. Farklı yerlerde doğmuş olabiliriz ama hepimiz insanız. Hepimizin ortak paydası da insan. Bu duygu ve düşüncelerle inşallah sizler gereğini yapacaksınız. Sizin vicdanınız, irfanınız kuyumcu terazisi gibidir, hizmetten yana düşmüştür bugüne kadar. Yine inşallah 31 Mart'ta da gereğini yapacaksınız, bu coğrafyada oynanmak istenen oyunları da sizin oylarınızla da yok diyeceğinizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım ise Ümraniye'de belediyecilik hizmetlerinde bir sıkıntının olmadığını hatırlatarak, "Ben Ümraniye'de çok büyük bir sıkıntının olduğu görmüyorum. Çünkü Ümraniye hakikaten 35 mahallesi ile birlikte, teşkilatları ile çok iri ve diri bir teşkilat. Güneydoğusu ile, Karadeniz'i ile, orta Anadolu'su ile, güneyi ile, batısı ile 81 bir ilden bir mozaik var. Bu mozaik, muhafazakar, milliyetçi ve bayrağına bağlı, devletine bağlı, milletine bağlı insanlarla bezenmiş Anadolu kokuyor. Buram buram Anadolu kokuyor. Bu sebeple bu 31 Mart seçimlerinde ben oylarımızın Ümraniye'de artarak gideceğini, bu 14 seçimdir verilen desteğin sayın Cumhurbaşkanımızın şahsında, yine AK Parti'ye Ümraniye'de ciddi bir destek olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ümraniye Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Güneydoğu İllerinin Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı
    00:10 İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucunu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını belirterek, '31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum.' dedi.

  • Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü: Sandığa Giderken Düşünmemiz Lazım
    00:09 Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü: Sandığa Giderken Düşünmemiz Lazım

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in halk buluşmasında konuşan Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü, “Sandığa giderken bazı şeyleri düşünmemiz lazım. Mesela yanan ormanlarımız sırasında buraya zamanında uçak getiremeyenleri, Söğüt halkının elinden arazileri alınıp Okluk Koyunda saray yapanları düşünmemiz lazım" dedi.

  • Erdoğan Kocaeli'de miting yaptı
    00:09 Erdoğan Kocaeli'de miting yaptı

    Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Kocaeli'de düzenlediği mitingde konuştu. Kocaelili seçmenden, İstanbul'daki yakınlarına oy kullanması için çağrıda bulunmasını isteyen Erdoğan, partisinin Kocaeli'deki yatırımları anlattı ve seçimlere yönelik mesajlar verdi.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu
    00:05 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle bir araya geldi. Yapıcıoğlu, partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşanan zulme dikkat çekti. Filistin ve Gazze'nin uzun süredir işgal altında olduğunu belirten Yapıcıoğlu, bu insanlık dramından dolayı üzüntü duyduğunu ifade etti. Genel Başkan Yapıcıoğlu, adalet ve insan odaklı politikalarla halka hizmet etmek için çalıştıklarını vurguladı ve vatandaşlardan partilerine destek vermelerini istedi.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz
    00:03 MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ülkü Ocakları Talas İçe Başkanlığınca düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, terör örgütünün siyasi uzantılarıyla işbirliği yapanların ülkücü olamayacağını belirtti. Özdemir, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti. Ayrıca, pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın güçlü bir iradeyle cevap vermesi gerektiğini vurguladı.

  • KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı
    00:03 KKTC'de 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeseli gösterimi yapıldı

    Lefkoşa'daki Yunus Emre Enstitüsü tarafından hazırlanan 'Bizden İçeri Kıbrıs' belgeselinin gösterimi KKTC'de gerçekleştirildi. Gösterime KKTC Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi de katıldı. Belgesel, Kıbrıs Türklerinin tarih, kültür, yaşam ve sosyolojilerini anlatmayı amaçlıyor.


Advertisement