Son dakika haberleri! ÜMRANİYE'DE HASTANE ÖNÜNDE KENDİSİNDEN PARA İSTEYEN KİŞİYLE TAKSİCİNİN TARTIŞMASI KAMERADA - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! ÜMRANİYE'DE HASTANE ÖNÜNDE KENDİSİNDEN PARA İSTEYEN KİŞİYLE TAKSİCİNİN TARTIŞMASI KAMERADA

Edinilen son dakika gelişmesine göre ÜMRANİYE'DE bir kişi, hastane önünde yolcularını indirdiği sırada taksi şoföründen para istedi.

02.02.2022 15:41  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÜMRANİYE'DE bir kişi, hastane önünde yolcularını indirdiği sırada taksi şoföründen para istedi. Para talebinde bulunan kişiyle taksici arasında yaşanan tartışmaya yolcular da dahil oldu. O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. İddiaya göre; hastane önünde bekleyen bir kişi, yolcularını indiren taksicinin yanına geldi. Taksiciden cama vurarak para talep eden kişiyle taksi şoförü arasında tartışma yaşandı. Tartışmaya yolcular ve çevredekiler de dahil oldu. O anlar taksideki yolcunun cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Öte yandan taksiciden para talep eden kişinin bugün de aynı yerde olduğu kameralar tarafından görüntülendi.

Son dakika haberleri! ÜMRANİYE\'DE HASTANE ÖNÜNDE KENDİSİNDEN PARA İSTEYEN KİŞİYLE TAKSİCİNİN TARTIŞMASI KAMERADA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! ÜMRANİYE'DE HASTANE ÖNÜNDE KENDİSİNDEN PARA İSTEYEN KİŞİYLE TAKSİCİNİN TARTIŞMASI KAMERADA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement