Ümraniye'nin "Bilge Çocukları'' Yaz Okuluna Başladı - Son Dakika
Güncel

Ümraniye'nin "Bilge Çocukları'' Yaz Okuluna Başladı

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren "Bilge Çocuklar Yaz Okulu'' 2 Kültür Merkezinde eğitimlerine başladı.

18.08.2014 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklar eğitimlerin yanı sıra, çeşitli Kültürel geziler ile de doyasıya eğleniyor.

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü Yaz Okulu ile çocuklara İngilizce, Satranç, Kitap Okuma, Siyer, İlmihal, Eskimeyen Oyunlar, Bilgisayar, Skeçler, Koro Çalışmaları, Atölye Çalışmaları (Ebru-Cam Boyama-Pasta Yapımı-Dikiş-Takı Tasarım), Karate, Basketbol, Trafik Eğitim ve İlkyardım eğitimleri veriliyor. 3. 4. ve 5. Sınıflar Mehmet Akif Kültür Merkezinde, 6. 7. ve 8. sınıflar Aliya İzzet Begoviç Kültür Merkezinde eğitim görüyor. 5 hafta devam edecek eğitimler kapsamında her Çarşamba günü çocukların bilgi birikimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli kültürel geziler de düzenleniyor.
"Bilge Çocuklar'' geziler kapsamında İçerisinde barındırdığı canlı çeşidi ile gezi güzergâhlarındaki aktiviteleriyle Dünya çapındaki tüm akvaryumlar içerisinde önemli bir konuma sahip olan İstanbul Akvaryumu gezdi. Keyifli ve eğlenceli gezi, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ümraniye'nin 'Bilge Çocukları'' Yaz Okuluna Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement