Umre Yolcusu Çocuklardan Vali Azizoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Umre Yolcusu Çocuklardan Vali Azizoğlu'na Ziyaret

Umre Yolcusu Çocuklardan Vali Azizoğlu\'na Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen Umre ziyareti kapsamında kutsal topraklara gidecek olan 12 çocuk ve 3 personel Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’ nu ziyaret etti.

21.03.2018 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen Umre ziyareti kapsamında kutsal topraklara gidecek olan 12 çocuk ve 3 personel Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu' nu ziyaret etti.

Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdürü Ünal Aksakal, Çocuk Evlerinde görevli öğretmen Gülnur Tosunoğlu, Din görevlileri Kadriye Akpınar ve Ömer Daşdan umreye gidecek olan 12 çocuk hazır bulundu.

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Azizoğlu, umreye gitme sevincini yaşayan çocuklarla bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Azizoğlu, "Allah çocuklarımızın ibadetlerini kabul etsin. Yolculuğunuzun hayırlı olmasını diliyorum. Kutsal topraklara gitmek önemli bir ayrıcalık, bu gibi anlamlı çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü İlbaş ise Diyanet İşleri Başkanlığının desteğiyle böyle bir organizasyonu hayata geçirdiklerini ifade etti.

Projenin amacının çocukların rehalitesine katkı sağlamak olduğunu belirten İlbaş, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz organizasyonumuz kapsamında 13- 18 yaş grubu 7 kız, 5 erkek çocuğumuz Umre ziyaretine katılacak. Umre ziyareti 24 ile 31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek" dedi.

Ziyaretin ardından Azizoğlu, çocuklara hediyeler takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Umre Yolcusu Çocuklardan Vali Azizoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.


Advertisement