Umurbey İlkokulu İtalya'ya Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Umurbey İlkokulu İtalya'ya Gidiyor

Umurbey İlkokulu İtalya\'ya Gidiyor

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesindeki Umurbey İlkokulu, ’Innovative Cross-Curricular Lessons’ adlı Erasmus+ projesi kapsamında İtalya’ya gidiyor.

09.05.2018 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesindeki Umurbey İlkokulu, 'Innovative Cross-Curricular Lessons' adlı Erasmus+ projesi kapsamında İtalya'ya gidiyor.

06-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ziyarete Umurbey İlkokulu 1 idareci ve 3 öğretmen olmak üzere toplam 4 kişi ile katılacak.

İtalya'nın Bari şehrine bağlı Altamura'da "Scuola Primaria "Aldo Moro-2C.D.Garibaldi" okulunun ev sahipliğinde gerçekleşecek toplantıya, Türkiye'den Umurbey İlkokulu'nun yanı sıra Litvanya, Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan'dan ortak okulların öğretmenleri katılacak.

Bu toplantıda kültürel etkinlik ve gezilerin yanı sıra katılımcı öğretmenlere yönelik ev sahibi okul tarafından "İşbirlikçi Öğrenme ve Problem Çözme yaklaşımı" kursu düzenlenecek. Ayrıca ortak okullarda öğrencilerin proje etkinliklerinde yaptıkları faaliyetler bu toplantıda katılımcılara sunulacak. Bu eğitim sonunda kursa katılan öğretmenlerin hepsine ev sahibi okul tarafından "Katılım sertifikası" verilecek. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Umurbey İlkokulu İtalya'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement