Ünal, İstanbul Finans Zirvesi Hakkında Bilgiler Verdi - Son Dakika
Güncel

Ünal, İstanbul Finans Zirvesi Hakkında Bilgiler Verdi

İstanbul Finans Zirvesi Yürütme Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ünal, Zirve'nin bu sene 8 ile 9 Eylül tarihlerinde Hilton Convention Center'da gerçekleştirileceğinin haberini verdi.

21.03.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin uluslararası arenada marka değerine ve tanınırlığına büyük katkı sağlayan birçok organizasyona imzasını atan Elazığlı Genç İş Adamı Ünal, üniversite yıllarından bu yana sektörün içinde. Yedi24 Şirketler Grubu'nun kurucusu olan Ömer Faruk Ünal, Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu.

ELAZIĞ'LI GENÇ İŞ ADAMI

Ömer Faruk Ünal, Dünya Bankası ve İslam Kalkınma Bankası'na ait birçok projeye yaptığı danışmanlıklar ve yerel seçimlerde gerçekleştirdiği başarılı seçim kampanyalarıyla adından söz ettirmiş başarılı bir iş adamı. İletişim ve Medya Zirvesi, Kuzey Kıbrıs Yatırım Forumu, Uluslararası Kadın Girişimciler Forumu gibi prestiji yüksek birçok uluslararası markayı da ülkemize kazandırarak Türkiye'nin tanıtımında önemli bir rol üstlenmiş.

İSTANBUL FİNANS ZİRVESİ (IFS)

Gelişen teknoloji, kısalan mesafeler ve kalkan sınırlara dikkat çeken Ünal, dünyanın ekonomi merkezi olması yolunda çalışmalar başlatılan İstanbul'da, global finansın incelendiği ve ekonominin nabzının tutulduğu İstanbul Finans Zirvesi'nin, 5 yılda 35 ülkeden üst düzey 173 konuşmacının ve dünya ekonomisinde söz sahibi olan bütün kurum ve kuruluşların etkin olarak katılımı ile gerçekleştirildiğini ifade etti. İstanbul Finans Zirvesi bu sene 08-09 Eylül 2015 tarihlerinde Hilton Convention Center'da "Düşük Büyüme ve Düşük Faiz Ortamında Yol Almak" ana temasıyla dünyanın dört bir yanından yüzlerce katılımcıyı ağırlayacak.

Ünal, büyüme oranımızın son açıklanan verilerle %3'lerde olduğunu ve Türkiye'nin, dünya ortalamasının üstünde bir performansla büyürken, en büyük sorunumuz olan istihdam için Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine teşviklerin artması için uğraşacağını dile getirdi. Ünal, "Çözüm sürecinin gerçekleşmesiyle beraber işadamlarının bu bölgelere daha fazla yatırım yapacağı inancındayım" diye konuştu. Gençlerin inovatif çalışmalarda ön saflarda olması gerekliliğine vurgu yapan Ünal, ekonomisi ve yatırımcısı güçlü olan toplumların refah içinde yaşayacağını, bu tür çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünal, İstanbul Finans Zirvesi Hakkında Bilgiler Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement