Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, Ekim ayında PC'ye geliyor - Son Dakika
Gamegar

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, Ekim ayında PC'ye geliyor

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, Ekim ayında PC\'ye geliyor

Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın 19 Ekim'de PC'ye geleceğini Sony duyurdu. Ekim ayında lansman yapacağı daha önceden sızdırılan Legacy of Thieves Collection, hem Steam hem de Epic Games Store'da yayınlanacak.

16.09.2022 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Naughty Dog'un geliştiriciliğini yapıp PlayStation'ın yayınladığı Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'nun çıkış tarihi sızdırılmasının ardından PC'de Steam ve Epic Games için çıkış tarihi açıklandı.

UNCHARTED 4 HIRSIZLAR MİRASI KOLEKSİYONU NE ZAMAN ÇIKACAK?

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras'ı içeren Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu'nun Steam ve Epic Games için çıkış tarihi 19 Ekim 2022 olarak açıklandı.

Ödüllü geliştirici Naughty Dog tarafından sunulan UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu deneyimi, içerisinde UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras'ın çok beğenilen ve oyunculara dünyanın çeşit çeşit yerlerini gezdiren iki tek kişilik macerasını barındırıyor. Her bir hikâye kahkaha, drama, adrenalini yüksek savaşlar ve keşiflerle dolu. Üstelik grafiksel açıdan güncellenmiş hâlleriyle her zamankinden daha sürükleyiciler.

Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, Ekim ayında PC'ye geliyor

UNCHARTED 4: BİR HIRSIZIN SONU

Son macerasının üzerinden birkaç yıl geçen emekli servet avcısı Nathan Drake, hırsızlar dünyasına geri dönmek zorunda kalır. Drake'in öldüğü sanılan kardeşi Sam, canını kurtarmak için Drake'ten yardım istemek üzere yeniden ortaya çıkarak ona reddedemeyeceği bir macera teklifinde bulunduğunda kader de çağrısını yapar. Drake'in bu en büyük macerası onun fiziksel sınırlarını, kararlılığını ve en nihayetinde sevdiklerini kurtarmak için neleri feda etmeye hazır olduğunu sınayacak.

UNCHARTED: KAYIP MİRAS

Chloe Frazer, kadim bir eseri kurtarmak ve acımasız bir savaş çığırtkanından uzak tutmak için ünlü paralı asker Nadine Ross'dan yardım almalı ve Ganesh'in Altın Fildişi'ni bulmak üzere Hindistan'ın Batı Gat dağlarına gitmelidir. Chloe, şimdiye kadarki bu en büyük yolculuğunda geçmişiyle yüzleşmeli ve kendi mirasını bırakmak için neleri feda edeceğine karar vermelidir.

Son Dakika Gamegar Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, Ekim ayında PC'ye geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement