Uniact Studio Kapılarını Açtı - Son Dakika
Güncel

Uniact Studio Kapılarını Açtı

Uniact Studio Kapılarını Açtı

Profesyonel oyuncu kadrosuyla kaliteli eğitime imza atan Uniact Studio oyuncu olmak isteyenleri derslere bekliyor!

27.11.2012 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yetenek doğuştan gelir, eğitim ile şekillenir. Uniact Studio oyunculuk okulu yeteneklerini şekillendirmek isteyenler için oyunculuk okulunun açılışını gerçekleştirdi.

Serra Yılmaz, Derya Alabora, Zeynep Eronat, Nursel Köse, Tunca Aydoğan, Celal Kadri Kınoğlu, Gökçer Genç, Ergün Demir, Zeynep Aydemir, İrfan Atasoy, Alp Köksal ve Sinem Soner gibi birbirinden yetenekli sanatçıların gönül verdiği Uniact Studio hem oyuncu yetiştiriyor hem de kültürlerarası bir köprü olma işlevini de üstleniyor.

Uniact Studio'da oyunculuk okulu kapsamında verilen 126 saatlik program, öncelikle komple bir sanatçı olma algı ve düşünce yapısının öğrenciye nakledilmesini amaçlıyor. Programda; oyunculuğun temel kuram ve tekniklerinden yola çıkılarak kişiye bedenini, sesini ve yeteneğini keşfetme, kendini geliştirerek bir oyuncu kimliği oluşturma perspektifi sağlanmaktadır. Dünyanın kabul ettiği farklı oyunculuk ekollerinin sahnede uygulandığı derslere ek olarak; diyafram ve sesin doğru kullanımı, konuşmanın etkin ve boyutlu hale getirilmesi, şarkı söyleme teknikleri, beden kullanımı ve dans, tiyatro odaklı sanat tarihi gibi dersler veriliyor. Alanında uzman eğitmenlerin yürüteceği program; sahne, diksiyon, şan, dans-hareket ve sanat tarihi derslerini içermekte olup 3 ayda tamamlanmaktadır.

Uniact Studio ünlü oyuncular eşliğinde sizi sahneye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uniact Studio Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Başkan Ahmet Akın, sürpriz evlilik teklifine denk geldi
    12:47 Başkan Ahmet Akın, sürpriz evlilik teklifine denk geldi

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi ve çiftin nikahını kıydı.

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.


Advertisement