UNICEF Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin 25.yıl Balosu Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

UNICEF Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin 25.yıl Balosu Gerçekleşti

UNICEF Çocuk Hakları Sözleşmesi\'nin 25.yıl Balosu Gerçekleşti

Dünyada Shakira, Kate Perry gibi UNICEF Global İyi Niyet Elçileri tarafından yorumlanan John Lennon'un Imagine şarkısını Türkiye'de de Ferhat Göçer yorumladı.

12.12.2014 08:45  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyada Shakira, Kate Perry gibi UNICEF Global İyi Niyet Elçileri tarafından yorumlanan John Lennon'un Imagine şarkısını Türkiye'de de Ferhat Göçer yorumladı.

UNICEF, Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin Birleşmiş Milletler tarafından kabulünün 25.yıldönümü için 11 Aralık 2014 akşamı Swiss Otel The Bosphorus İstanbul'da düzenlenen baloda, balodan bir hafta önce hayata veda eden Unicef Türkiye Milli Komitesi Başkanı Talât Halman anıldı.

UNICEF İyi Niyet Elçilerinden Tuba Büyüküstün, Müjdat Gezen, Gülsin Onay, Ali Poyrazoğlu, gibi UNICEF destekçisi ünlülerin ve iş hayatının önde gelen isimlerinin davetli olduğu balo Talât Halman anısına yapılan konuşmalarla başladı.

UNICEF Balosu'nda, UNICEF'in dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin 25.yılı dolayısıyla başlattığı 'IMAGINE Girişimi 'çerçevesinde UNICEF İyi Niyet Elçilerinden Ferhat Göçer, geceye özel verdiği konser kapsamında, Imagine parçasını Bilfen Çocuk Orkestrası ile birlikte seslendirdi.

Imagine şarkısına, Unicef İyi Niyet elçilerinden Tuba Büyüküstün, Müjdat Gezen, Gülsin Onay'ın eşlik etmesi salonda ayakta alkışlandı.

UNICEF yararına yapılan, Artium Sanatevi'nden Rüştü Sungur'un yönettiği açık artırmada, Murat Morova'nın 'isimsiz' eserini Tuba Büyüküstün 15.000 TL'den aldı, Gamze Saraçoğlu'nun bu açık artırmaya özel yaptığı ve alan kişinin bedenine göre tekrar dikilecek el yapımı Haute Couture elbiseyi Zeynep Atabay Taşkent aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNICEF Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin 25.yıl Balosu Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement