UNIQ Hall Aralık ayında ışıl ışıl - Son Dakika
Güncel

UNIQ Hall Aralık ayında ışıl ışıl

Türkiye'nin en önemli kültür sanat sahnelerinden UNIQ Hall dopdolu programıyla Aralık ayında da fark yaratmaya devam ediyor.

02.12.2019 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevenleri tarafından merakla beklenen, Türk Edebiyatı'nın önde gelen isimlerinden Sabahattin Ali'nin hayatından kesitlerin yer alacağı ve ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in muhteşem performansıyla sahnelenecek olan müzikli oyun 'Aldırma Gönül' 11 Aralık tarihinde UNIQ Hall'de perdelerini seyircisine açıyor.

2002 yılında New York'ta gösterime girdiği günden beri 16 ülkede sahnelenen ünlü Off-Broadway müzikali 'Son Beş Yıl' Türkiye'de ilk kez UNIQ Hall'de sahnelenecek. Kaan Sekban ve Pelin Akil'in başrollerini paylaştığı müzikalinin besteleri Josan Robert Brown imzası taşıyor. 14 Aralık'ta seyircisiyle buluşacak müzikal yirmili yaşlarının sonundaki iki gencin bitmek bilmeyen aşk öyküsünü konu alıyor.

Kardeş Türküler'in kendi düzenlemeleriyle hazırladığı 15 Ahmet Kaya şarkısının canlı olarak seslendirildiği ve tiyatro severler tarafından oldukça ilgi gören müzikli tiyatro oyunu; 'Hep Sonradan' 25 Aralık'ta yeniden sahnede.

İstanbul Tiyatro Festivali'nde tiyatro severler tarafından tam not alan Türk tiyatrosunun en değerli isimlerinden oyuncu ve yönetmen Şahika Tekand'ın özgün yaklaşımıyla kaleme aldığı 'IO', 23 Aralık tarihinde UNIQ Hall sahnesinde seyircisi ile tekrar buluşuyor.

UNIQ Hall'de sezonun beğenilen oyunları sahnelenmeye devam ediyor!

Yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Tuğrul Tülek'in oturduğu, Pangea ve Tatlı Ekşi Tiyatro'nun ilk prodüksiyonu 'Aşk Geçmişim' oyunu seyirciye unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşatıyor. Başrollerini Rıza Kocaoğlu, Şebnem Bozoklu ile Melisa Doğu'nun paylaştığı anti-romantik komedi oyun 12, 18 ve 26 Aralık tarihlerinde UNIQ Hall'de sahneleniyor.

Sahnelenmeye başladığı ilk günden bu zamana kadar seyircisinden yoğun ilgi gören, Onur Saylak ve Şükran Ovalı'nın etkileyici performanslarıyla seyircisinden büyük beğeni toplayan ve Florian Zeller'in ödüllü oyunu 'Evlat' 13 ve 27 Aralık'ta UNIQ Hall'de sanat rüzgarı estirmeye devam edecek.

Başrollerini Tuba Ünsal, Engin Alkan, Alper Saldıran, Sercan Badur paylaştığı ve Sabahattin Ali'nin ölümsüz eserlerinin yer aldığı 'Kürk Mantolu Madonna' 3 Aralık tarihinde UNIQ Hall'de seyircisiyle bir araya geliyor. Yönetmen koltuğunda da Engin Alkan'ın yer aldığı oyun İstanbullulara tiyatro şöleni yaşatıyor.

75 yıl önce Tennessee Williams tarafından yazılan ve Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu, İbrahim Selim gibi isimlerin hafızalara kazınan performansları ile büyük beğeni toplayan 'Arzu Tramvayı' 24 Aralık tarihinde sevenleriyle buluşmayı sürdürüyor.

Ece Dizdar, Başak Daşman ve Merve Dizdar'ın performansıyla sahnelenen ve eleştirmenler tarafından oyunculuk şöleni olarak tanımlanan, 'Yutmak' oyunu 28 Aralık tarihinde UNIQ Hall sahnesinde perdelerini yeniden seyirciye açmaya hazırlanıyor. 3 insanın etkileyici hikayelerini anlatan, Merve Dizdar'ın performansıyla ödül kazandığı oyun seyircisiyle buluşuyor.

Aralık ayında UNIQ Hall'de sahnelenecek olan oyunların biletlerine www.biletix.com adresinden ulaşılabiliyor. Oyunlar ile ilgili güncel haberlere ise Uniqentertains sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNIQ Hall Aralık ayında ışıl ışıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı
    20:50 Beyoğlu'nda askeri üniforma müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahsın Y.J. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoranın işletme sahibi ve müdürü ise serbest bırakıldı.

  • Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti
    20:38 Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ilk maçında, Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u 71-70 mağlup ederek 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı 20 Nisan Cumartesi oynanacak.

  • Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu:
    20:33 Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu: "Bugün Bekâ Sorunu Her Dört Gençten Üçünün Bavulları Zihninde Toplamış Olmasıdır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu’nca düzenlenen Gençlik Buluşması’nda; seçimlerde başarılı olmalarının üç nedeninin gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti. Özel, “Bir ülkenin gerçek sorunu o ülkenin gençlerinin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır. Bugün bekâ sorunu her dört gençten üçünün  bavulları zihninde toplamış olmasıdır" dedi. Seçimlere genç bir ekiple gittiklerini belirten Özel, “Önümüzde açamadığımız devasa bir kapı vardı kale gibi. Siyasetin başarı kapısı bize kapalıydı. Bir cam tavan vardı başımızın üstünde yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramıyoruz diye de artık zıplamıyorduk. O devasa siyaset kalesinin, kapalı başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Tarihten mirastı. Emanetti. O üç anahtarı üç deliğe soktuk ve teker teker çevirdik. Siyasetin başarı kapısı açıldı” diye konuştu.


Advertisement