Üniversite Kantininde Gerginlik! Masa ve Sandalyeler Havada Uçuştu - Son Dakika
Güncel

Üniversite Kantininde Gerginlik! Masa ve Sandalyeler Havada Uçuştu

Konya Selçuk Üniversitesi'nde iki öğrenci grubu arasında yaşanan gerilim kavgaya dönüştü. Masa ve sandelyelerin havada uçuştuğu kavga, cep telefonuyla kaydedildi.

15.03.2019 19:43  Güncelleme: 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Selçuk Üniversitesi Yerleşkesi'ndeki kantinde iki öğrenci grubu arasında çıkan kavgada masa ve sandalyeler havalarda uçuştu. Onlarca öğrenci yumruk yumruğa kavga ederken diğer öğrenciler korku dolu bakışlarla kavgayı izledi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasette artan şiddet dili gençlere de yansıdı. Konya Selçuk Üniversitesi'nde farklı görüşe mensup iki öğrenci grubunun tekme tokatlı kavgası cep telefonuyla kaydedildi.

DARP RAPORU ALDILAR

İddiaya göre iki öğrenci grubu arasındaki kavga yaklaşan yerel seçimlere ilişkin çıkan tartışmayla kısa sürede masa ve sandalyelerin kullanıldığı kavgaya dönüştü. Birbirine acımasızca saldırdığı görülen kavgada iki öğrenci yaralandı, bir öğrencinin parmağı kırıldı. Kavga sonrası öğrenciler kantini terk ederken, bazı öğrencilerin darp raporu alarak şikayetçi oldukları öğrenildi.

Üniversite Kantininde Gerginlik! Masa ve Sandalyeler Havada Uçuştu

Son Dakika Güncel Üniversite Kantininde Gerginlik! Masa ve Sandalyeler Havada Uçuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar
    17:25 Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın seçim malzemesi olarak kullanıldığı iddialarına yanıt verdi. Bakan Kacır, milli projelere ve işlere sahip çıkılmadığı için rahatsızlık duyulduğunu belirtti.

  • İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sancaktepe mitinginde konuştu Açıklaması
    17:24 İBB Başkan adayı Kurum, AK Parti'nin Sancaktepe mitinginde konuştu Açıklaması

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'un geleceğinden yana olunması çağrısında bulundu. Kurum, İstanbul'un güvenli, huzurlu ve geleceğe umutla bakan bir şehir olması için çalışacaklarını söyledi. Mevcut yönetimin vaatlerini yerine getirmediğini belirten Kurum, sandık gününün hesap günü olduğunu vurguladı ve seçmenlere gerçek belediyecilik için oy vermeleri çağrısında bulundu.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı
    17:24 ERÜ ve TÜZDEV Arasında Akademik İş Birliği Protokolü İmzalandı

    Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Türkiye Üstün Zekalı ve Dahi Çocuklar Eğitim Vakfı arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında eğitim, sertifika programları, öğretim, akademik ve kültürel iş birliği yapılacak.

  • Samsun'da Gerçekleştirilen Operasyonlarda Silahlar Ele Geçirildi
    17:24 Samsun'da Gerçekleştirilen Operasyonlarda Silahlar Ele Geçirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarda ruhsatsız tabanca ve tüfekler ele geçirildi. Operasyonlar farklı ilçelerde gerçekleştirildi.

  • CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Yatağan'da Vatandaşlarla Buluştu
    17:23 CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Yatağan'da Vatandaşlarla Buluştu

    Ahmet Aras, Yatağan Belediye binası önünde düzenlenen mitingde, dar gelirli vatandaşı destekleyecek projeler üreteceklerini belirtti. Yatağan'da kreş, sosyal tesis, kent lokantası olmadığını aktaran Aras, hemen bir kreşin temelini atacaklarını söyledi. CHP Yatağan Belediye Başkan adayı Mesut Günel de Yatağan'ı sosyal demokrat, cumhuriyetçi, halkçı bir anlayışla yöneteceklerini bildirdi.

  • Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 500 ihtiyaç sahibi çocuğa giysi yardımında bulundu
    17:22 Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 500 ihtiyaç sahibi çocuğa giysi yardımında bulundu

    Diyarbakır Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Dünya Yetimler Günü kapsamında Diyarbakır, Mardin, Batman ve Bingöl'de 500 yetim çocuğa bayramlık giysi aldı. Yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin bir yansıması olan bu etkinlikle, çocukların bayrama sevinçle ve umutla girmeleri hedefleniyor. Aynı zamanda toplumda farkındalık yaratma ve birlikte hareket etmenin gücünü gösterme amacıyla yapılan yardımlar, vakıf ruhunu gelecek nesillere aktarma çabasını da taşıyor.

  • Salihli'de Menşei Belli Olmayan Sakatat ve Sazan Balığı Ele Geçirildi
    17:21 Salihli'de Menşei Belli Olmayan Sakatat ve Sazan Balığı Ele Geçirildi

    Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta menşei belli olmayan sakatat ve sazan balığı ele geçirildi. Ele geçirilen ürünler imha edilmek üzere yetkililere teslim edildi.

  • İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı
    17:19 İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı

    Birleşmiş Milletler ile ortaklaşa gerçekleştirilen bir incelemeye göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında bölgedeki 212 okul doğrudan hedef alındı. Uydu görüntüleri, saldırıların başladığı tarihten bu yana en az 53 okulun tamamen yıkıldığını gösteriyor.


Advertisement