Üniversite öğrencileri Gez Gör'le İzmit'i gezdi - Son Dakika
Güncel

Üniversite öğrencileri Gez Gör'le İzmit'i gezdi

Üniversite öğrencileri Gez Gör\'le İzmit\'i gezdi

Gör Kocaeli" programı kapsamında Seka Kamp Alanı, Ormanya ve müzeleri ziyaret etti.

18.11.2019 13:23  Güncelleme: 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gör Kocaeli" programı kapsamında Seka Kamp Alanı, Ormanya ve müzeleri ziyaret etti.

Kocaeli'de öğrenim gören 100 üniversite öğrenci, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Gez-Gör Kocaeli" programı kapsamında doğa gezisine katıldı. Seka Kamp Alanı ve Ormanya'yı gezen üniversiteli grup, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kocaeli Bilim Merkezi ile Seka Kağıt Müzesini gezdi. Seka Kamp Alanında Kocaeli'nin doğasıyla tanışan öğrenciler, temiz havanın tadını çıkarırken rehberler eşliğindeki şehir gezisi kapsamında Ormanya Doğal Yaşam Parkı ve Hayvanat Bahçesi'ni de ziyaret etti. Kocaeli Bilim Merkezi ve Seka Kağıt Merkezini de gezip gören öğrenciler, eğlenceli bir gün günün tadını bol bol fotoğraf çektirerek çıkardı.

Kocaeli'nin tarihi, turistlik ve doğal mekanlarını ücretsiz olarak gezmek isteyen vatandaşlar internet üzerinden katılmak istedikleri turu seçebiliyor. En az 20 kişi olmak ve 18 yaşından büyük olmak kaydıyla gruplar, gezmek istedikleri turu internet sitesinden seçerek başvuru yapabiliyor. Başvurmak isteyen vatandaşlar ayrıca Büyükşehir 153 Çağrı Merkezini de arayabiliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversite öğrencileri Gez Gör'le İzmit'i gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da aynı noktada meydana gelen 2 trafik kazasında 10 kişi yaralandı
    18:14 Isparta'da aynı noktada meydana gelen 2 trafik kazasında 10 kişi yaralandı

    Isparta'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplamda 10 kişi yaralandı. İlk kazada 3 kişi, ikinci kazada ise 7 kişi yaralanırken, yaralılar Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

  • Afyonkarahisar'da Yolcu Treni Tıra Çarptı: Sürücü Hafif Yaralandı
    18:14 Afyonkarahisar'da Yolcu Treni Tıra Çarptı: Sürücü Hafif Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde yolcu treni, hemzemin geçitte seyir halinde olan bir tıra çarptı. Kazada tır sürücüsü hafif yaralandı ve olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ayakta tedavi edildi.

  • Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan Zanlı Tutuklandı
    18:13 Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltına Alınan Zanlı Tutuklandı

    Yozgat'ın Çandır ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli H.S.H, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlının evinde yapılan aramada 1269 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu imal ve ticareti yapmak ve kullanmak suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

  • Atakum Belediyesi 2024-2029 Dönemi İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    18:10 Atakum Belediyesi 2024-2029 Dönemi İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Atakum Belediyesi'nin 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni komisyonlar oluşturuldu ve meclis çalışmaları hızlandırıldı.

  • Çorum'un Dodurga ilçesinde yağmur duası edildi
    18:08 Çorum'un Dodurga ilçesinde yağmur duası edildi

    Çorum'un Dodurga ilçesinde bahar ayarlarının kurak geçmesi nedeniyle düzenlenen yağmur duası etkinliğinde kurban kesildi. Dodurga İlçe Müftüsü tarafından yapılan dua sonrasında vatandaşlara yemek ikram edildi. Etkinliğe Dodurga Kaymakamı ve Belediye Başkanı da katıldı.

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şırnak'ta bir düğüne katıldı
    18:04 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şırnak'ta bir düğüne katıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar'ın Şırnak'ta düzenlenen düğün törenine katıldı. Bakan Göktaş, çiftin nikah şahitliğini yaparak genç çifti tebrik etti. Konuşmasında ailenin önemine vurgu yapan Göktaş, evliliklerinin örnek olacağına inandığını belirtti.


Advertisement