Üniversite Öğrencilerine Gençlik Üzerine Sohbet Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencilerine Gençlik Üzerine Sohbet Yapıldı

Üniversite Öğrencilerine Gençlik Üzerine Sohbet Yapıldı

Erzincan Müftülüğü ve Erzincan Gençlik Merkezi’nin işbirliği ile öğrencilere yönelik sohbet programı düzenlendi.

13.03.2018 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Müftülüğü ve Erzincan Gençlik Merkezi'nin işbirliği ile öğrencilere yönelik sohbet programı düzenlendi. Türkiye Diyanet Vakfı Şubesinin desteklediği öğrenci evlerinde kalan öğrencilere yönelik düzenlenen program İl Müftülüğü Okuma Salonunda gerçekleştirildi.

Programa, İl Müftüsü Yavuz Karabayır, misafir öğrenciler ve müftülük mensupları ve Erzincan Gençlik Merkezi yetkilileri katıldı.

Gençlik Merkezinde yürütülen projelerin yer aldığı sunumun ardından gençler ile hem tanışan hem de güncel meseleler üzerine samimi bir sohbet gerçekleştiren Müftü Yavuz Karabayır, okul derslerinden meslek seçimine hatta eş seçimine kadar bir çok hususun ahir zamanda artık gittikçe zorlaştığını, ciddi tehlikelerin gençliğin imanına halel getirdiğini ifade ederek bu meyanda tavsiyelerde bulundu.

Aynı zamanda müftülük binasında bir süredir faaliyette olan ve etüd, kurs, dinlenme imkanı, çay molası ve yemek salonu gibi birçok özelliğe sahip okuma salonunun tüm imkanlarının öğrencilere açık olduğunu ve öğrencilerin bu husustaki tüm taleplerini pekala karşılayacaklarını ifade etti.

Gençlerin ilgi ile dinledikleri sohbetin ardından İl Müftülüğü musiki ekibinin güzel bir icrası ve yapılan ikramın akabinde program son buldu.

Programa katılan gençler, Müftü Karabayır'a çeşitli sorular sorarak benzer faaliyetlere yine katılmak istediklerini ifade ettiler. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencilerine Gençlik Üzerine Sohbet Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement