Üniversite Öğrencilerine Girişimcilikte İlk Adım Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencilerine Girişimcilikte İlk Adım Anlatıldı

Üniversite Öğrencilerine Girişimcilikte İlk Adım Anlatıldı

Adıyaman Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu tarafından öğrencilere yönelik ‘Girişimcilikte ilk adım’ adlı konferans düzenlendi.

23.03.2018 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu tarafından öğrencilere yönelik 'Girişimcilikte ilk adım' adlı konferans düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi Merkez Külliyesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen, Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı Eğitmen Cüneyt Efe Özar ve Girişimci Eğitmen Özge Nur Yağız'ın konuşmacı olduğu konferansa Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Girişimci Eğitmen Özge Nur Yağız'ın sunumuyla başlayan konferansta kişisel gelişim teknikleri, imaj yönetimi ve beden dili konuları ile ilgili bilgiler verildi. Öğrencilerin mezun olduktan sonra iş hayatlarında gerekli olabilecek konularda deneyimlerinden bahseden Yağız, amaç, sunum ve prova konularında konuştu. Özellikle beden dilini iyi kullanmanın sağladığı avantajlardan bahseden Yağız, "Biz konuşmasak da bazen bedenimiz kendiliğinden konuşur" dedi.

Sosyal medya ile ilgili bilgiler veren Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı Eğitmen Cüneyt Efe Özar ise sosyal medyanın amacına uygun kullanıldığı taktirde birçok iyi yönünün olduğunu ancak bir o kadar da olumsuz yönünün olduğunun altını çizdi.

Özar, "Sosyal medya hayatımızın her yerindedir. Olumlu ve olumsuz yönleri vardır. Sosyal medyayı kullanarak hem çok verimli çalışmalar yapabilir hem de olumsuzluklara zemin hazırlayabiliriz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencilerine Girişimcilikte İlk Adım Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement