Üniversitenin Daire Başkanından Özel Kalemine Ahlaksız Teklif: Şehvetle Cinsel İlişkiye Girmek İster misin? - Son Dakika
Güncel

Üniversitenin Daire Başkanından Özel Kalemine Ahlaksız Teklif: Şehvetle Cinsel İlişkiye Girmek İster misin?

Konya Selçuk Üniversitesinde daire başkanı, özel kalemini tehditle taciz etti ve "Benimle şehvetle cinsel ilişkiye girmek ister misin?" diye ahlaksız teklifte bulundu.

22.02.2018 08:02  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya Selçuk Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nda görevli 2 kadın, kendilerini tehditle taciz eden daire başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu. Konya 1. Aile Mahkemesi H.H.S. hakkında T.O. ile iletişime geçmemesi, ev, iş yeri ve ailesine yaklaşmaması konusunda tedbir kararı verdi.

TEHDİTLER YÜZÜNDEN SUSMUŞ

Daire başkanının özel kalemi olarak görev yapan 28 yaşındaki kadın, olayın geçen temmuz ayı sonlarında yaşandığını ancak tehditler ve ailesinin duymaması için sustuğunu belirtti.

"BENİMLE ŞEHVETLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İSTER MİSİN?"

Genç kadın, "H.H.S. beni odasına çağırıp kapıyı kapattırdı. Hayatımda biri olup olmadığını sordu. Şaşkın bir şekilde 'Hayırdır başkanım' dedim. Israrla sorunca 'Hayır yok' dedim.

Bana bu kez 'Benimle sevgili olmak şehvetle cinsel ilişkiye girmek ister misin?' dedi. Çok korktum ve şaşırdım. 'Terbiyesizlik yapmayın ben sizin kızınızdan bile küçüğüm' deyip odadan çıktım. Sonra da yine sözle defalarca taciz etti" dedi.

Üniversitenin Daire Başkanından Özel Kalemine Ahlaksız Teklif: Şehvetle Cinsel İlişkiye Girmek İster misin?

"DURUMU AİLENE ANLATIRSAN SİZİ YAŞATMAM"

Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre, H.H.S.'nin her fırsatta ruhsatlı silahını göstererek "Eğer olanları birine anlatır ya da sikâyetçi olursan seni de aileni de yaşatmam" diye tehdit ettiğini de öne süren T.O., "Durumu babama anlattım. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunduk. Başka bir kız arkadaşım da daha önce H.H.S. hakkında cinsel tacizde bulunduğu için şikâyetçi olmuştu" dedi.

"GENÇ OLSAM SANA AŞIK OLURDUM"

Ekim ayında H.H.S. hakkında suç duyurusunda bulunan aynı dairede görevli evli Y.C. de ifadesinde "Odasındayken bana 'Çok güzelsin genç olsam sana âşık olurdum' dedi. Sert tepki verince şaka yaptığını söyledi. Başka bir gün de dudaklarımın ve rujumun çok güzel olduğunu söyledi" dedi.

KADININ GÖREV YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

H.S. ise iftiraya uğradığını savundu. Bu arada idari soruşturma kapsamında H.H.S. ve iki kadının görev yerleri değiştirildi. Üniversite yönetimi adli ve idari soruşturmanın devam ettiği gerekçesiyle açıklama yapamayacaklarını belirtti.

Üniversitenin Daire Başkanından Özel Kalemine Ahlaksız Teklif: Şehvetle Cinsel İlişkiye Girmek İster misin?

Son Dakika Güncel Üniversitenin Daire Başkanından Özel Kalemine Ahlaksız Teklif: Şehvetle Cinsel İlişkiye Girmek İster misin? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • ....: Aslını araştırmak lazım bence çamur at izi kalsın misali şimdilerde bu moda oldu burnuma kumpas ve pis kokular geliyor. 8 8 Yanıtla
  • Neco: Bunların cesaret aldığı tek şeyin kadınları aşağılamaya misyon edinmiş olan siyasi görüştür.boyle olmasa bu pislik yerinde duracak mağduru başka yerde çalıştıracak Diniz.ulke kadınlar için her geçen gün daha zorlaşıyor.cok yazık. 8 6 Yanıtla
  • Türkiyem: Bunu yapan adi sadece görev yeri mi değiştirildi? 13 0 Yanıtla
  • ,,,,,,,,,,,,,,: müdür yerinde gariban sürgün yedi ne güzel memleket 12 1 Yanıtla
  • Javic: Geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam aynı üniversitede yine tehdit taciz yüzünden 2 müdür birbirine girdi cinayetle bitti.. Bu adam bu olayı duymamış olamaz.. Derin soruşturma şart.. 12 0 Yanıtla
  • Bozkurt: Tabi daire başkanı olunca herkes emrinde demi ciğeri beş para etmeyen asalak seni. Pencereden atıp kurtulacan bu tür beyniyle hareket etmeyen dengesizleri. 11 0 Yanıtla
  • yavas veyso: turk halki cok degistik.tv ler aksam yayin yapmasin 11 0 Yanıtla
  • serkan pirli: Toplumun ahlakı giderek bozuluyor. Kazık kadar adamı eğitmek zor belki... Ama çocuklarımızı iyi yetiştirmeye çalışalım. Her fırsatta konuşup doğruyu yanlışı gösterelim. Eğitim camiasında olan bu saçmalıklar da işin ironik yanı... 10 0 Yanıtla
  • mossi: bu tarz olayları yaşadığınız an ayyuka cıkarın. beklemeyin. geçen temmuz ne. yaşlanaydın öyle söyleyeydin. 8 0 Yanıtla
  • aaa: adi olan bayanmı? bayanın yeri değiştirilmişte.:(( 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement