Üniversitede Pompalı Tüfekle İntihar Girişimi! - Son Dakika
Güncel

Üniversitede Pompalı Tüfekle İntihar Girişimi!

Konya'da Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesine elinde pompalı tüfekle gelen bir genç, boş sınıfa girip intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri, genci etkisiz hale getirerek tüfeği elinden aldı.

07.01.2019 17:52  Güncelleme: 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne elinde pompalı tüfekle gelen Yunus D. (25), boş sınıfa girip intihar girişiminde bulundu. Polise "Kız arkadaşımla şu sıralar aram iyi değil. Onu getirin bana, yüz yüze görüşmek istiyorum" diyen Yunus D., bir anlık dalgınlığından faydalanan polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Üniversitede Pompalı Tüfekle İntihar Girişimi!

ÜNİVERSİTEDE KORKU DOLU DAKİKALAR

Olay, saat 16.00 sıralarında Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü İletişim Fakültesi'nde meydana geldi. Lise mezunu olan ve üniversiteyle bağı olmayan Yunus D., iddiaya göre elinde pompalı tüfekle kampüse gelip, önce yakınlardaki alışveriş merkezine ardından da İletişim Fakültesi'ne girdi. Boş sınıfa geçen Yunus D., tüfeği çenesine dayayıp, sevgilisini görmek istediğini söyledi. Öğrenci ve güvenlik görevlileri polise haber verdi. Başta Terörle Mücadele Şubesi ekipleri olmak üzere çok sayıda polis ekibi üniversiteye sevk edildi. Final sınavları nedeniyle büyük bölümü boş olan fakülte binasında o sırada bazı sınıflarda sınavda olan öğrenciler tahliye edildi.

Üniversitede Pompalı Tüfekle İntihar Girişimi!

POLİS ETKİSİZ HALE GETİRDİ

İsmini açıklamadığı sevgilisinin Selçuk Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu ileri süren Yunus D.'nin polise "Kız arkadaşımla şu sıralar aram iyi değil. Onu getirin bana, yüz yüze görüşmek istiyorum" dediği öğrenildi. Polis, yaklaşık 1 saat Yunus D.'yi ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan Yunus D., bir anlık dalgınlık sonucu polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Üniversitede Pompalı Tüfekle İntihar Girişimi!
Polis zanlıyı etkisiz hale getirerek silahı elinden aldı.

GÖZALTINA ALINDI

Gözaltına alınan Yunus D., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Tüfeğin içerisinde 5 dolu fişeğin olduğu belirlendi. Yunus D. polise daha önce de Ankara'da intihar girişiminde bulunduğunu söyledi. Polis, Yunus D.'nin, platonik aşık olabileceği üzerinde dururken, sevgilisi olduğu ileri sürdüğü öğrencinin kim olduğunu belirlemek için de çalışma başlattı. Binadan tahliye edilen öğrenciler de tekrar fakülteye girdi.

Üniversitede Pompalı Tüfekle İntihar Girişimi!
Üniversitede Pompalı Tüfekle İntihar Girişimi!
Üniversitede Pompalı Tüfekle İntihar Girişimi!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversitede Pompalı Tüfekle İntihar Girişimi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • TUNÇ06: ÖGRENCİDE SİLAH ELİNİ KOLUNU SALLIYARAK SINIFA GİRİYOR ...HANİ ÖNLEM ALINACAKTI? BU SİLAHLA HER ŞEYİ YAPABİLİR Dİ .... 24 2 Yanıtla
  • tek tabanca34: ulen intihar etmek isteyen eder şhow yapmaz 7 1 Yanıtla
  • engin: hic kimsenin kortugu falan yok kızlar güli bence bıraksaalrdıda ölsetydi 1 6 Yanıtla
  • erik dalı: CİNAYETİN BAHANESİ ASLA OLAMAZ. ARKADAŞIN YAPTIGI DA SAÇMALIK. AMA KIZLAR DA DAVRANIŞ VE SÖYLEMLERİNE DİKKAT ETSİNLER. AYRILIK BİLE OLACAKSA UYGUN DİLLE KALP KIRMADAN SİNİRLERE DOKUNMADAN OLMALI 6 0 Yanıtla
  • misafir: niye öldürmedilerde canlı yakanladılar 1 4 Yanıtla
  • ANGARALI: o kadar polisin vaktini çalmış bu beyinsiz kız ne halt olduğunu anlamış ki senden uzaklaşmış. 4 1 Yanıtla
  • ateist: alin size yeni turkiye yasayin mutluluklar bundan agir bir kaos olamaz dizilerinizle siyasetinizle nur topu gibi bir ülke yargi bagimsiz ya her gun sokaklarda 10 larca insan neden biribirlerini oldurmek ici yarisirlar.... 1 1 Yanıtla
  • Şimşek: Okula POMPALI ile nasil giriyor? 1 0 Yanıtla
  • ayse : Sevgilim beni istemiyor diye böyle bir saçmalık yapandan hiç bir hayır beklenmez.tehlikeli kişi 1 0 Yanıtla
  • Biraksaydiniz: Tipe bu yarin baskasina sikar. Kendine kiyamamis. Baskasina kiyar. Birakmak lazim. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement