Üniversiteli Genç Kız, "İntiharı Aklımdan Çıkaramıyorum" Yazıp Kendini 9. Kattan Attı! - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Genç Kız, "İntiharı Aklımdan Çıkaramıyorum" Yazıp Kendini 9. Kattan Attı!

Adana'da, özel bir üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümü 4. sınıf öğrencisi olan genç kız 9. kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar etti.

19.04.2019 09:12  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Seyhan ilçesi Yeni Baraj Mahallesi'nde, özel bir üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümü 4. sınıf öğrencisi olan genç kız 9. kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar etti. Genç kızın intiharına tanık olan komşuları şok geçirdi.

BİPOLAR BOZUKLUK NEDENİYLE TEDAVİYE BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Yeni Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir üniversitenin uluslararası ilişkiler bölümünde 4. sınıfta okuyan B.D. (25) bu eğitim-öğretim döneminin başında Çekya'ya giderek 5 ay staj yaptı. Bipolar bozukluğu (iki uçlu duygu durum bozukluğu) olduğu öne sürülen genç kız tedaviye başladı.

Üniversiteli Genç Kız,

KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Genç kız bir süre önce stajını tamamlayıp Adana'ya geldi. Rahatsızlığı bir türlü geçmeyen genç kız, sabah anne ve babası diğer odada bulunduğu sırada pencereyi açarak kendini boşluğa bıraktı.

Üniversiteli Genç Kız,

HASTANEDE CAN VERDİ

Genç kız önce zemin katta bulunan marketin çinko çatısına, ardından da beton zemine düşerek ağır yaralandı. Sesi duyarak pencereden aşağı bakan genç kızın komşuları şoka girdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan genç kız yaşamını yitirdi.

"İNTİHARI AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM"

Genç kızın ölümünü şüpheli bulan cinayet masası ekipleri çalışma başlattı. Olayın gerçekleştiği evde inceleme yapan ekipler B.D.'nin yazdığı bir notu buldu. Genç kızın notta, "Bipolar bozukluğu rahatsızlığımdan dolayı çok ilaç kullandım ama hastalığı yenemedim. İntiharı aklımdan çıkaramadım. Ailem beni affetsin. Artık ben yapamıyorum" yazdığı öne sürüldü.

B.D.'nin cesedi Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldıktan sonra toprağa verildi.

Üniversiteli Genç Kız,
Üniversiteli Genç Kız, "İntiharı Aklımdan Çıkaramıyorum" Yazıp Kendini 9. Kattan Attı!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversiteli Genç Kız, 'İntiharı Aklımdan Çıkaramıyorum' Yazıp Kendini 9. Kattan Attı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Genclik hatası: Lise yillarinda sevdigim ama karsilik bulamadigim kiza yakin olmak için evlerinin yanindaki binaya taşindim, internetin olmadigi mektubun gecerli olduğu yillardi, ama bir kac tv kanali oluşmuştu, o tv izlerken uzaktan kumandayla perdenin arkasindan pencereden pencereye tv kanalini degistirirdim, muziptim onu cok guldururdum, arkadastik ancak sevgili olamiyorduk, Bazi geceler muslum dinler dertlenir kendimi onun panceresinin önüne atmak isterdim, yine bir aksam tam atlarken camasir ipine ve demirine takilinca ayildim, baktim atlamak zor iş vazgectim,lise sonrasi ben fakulteye,o istedigi bolumu almayinca yine mahallede kaldi, duydumki nişanlanmis, dugununu uzaktan izledim sadece gelinligin ne kadar yakistigini görmek için, yillarca uzaktan haberler aldim, turkii cumhuriyetlerde yasiyormus, sonra ögrendin usa ya yerlesmis, derken faceden ekledi beni, konustuk eski yillari yad ettik, sen balkonda demirle mucadele ederken ben seni gördum dedi, ikiyi o demir varmis diyede ekledi, mutsuzdu, esiyle problemleri oluyormus, ayrilacagim yazdi, yapma dedim, ayrilma, annen çok uzulur, cocuklarin icin ailen için yapma dedim, ben seni temiz saf pak sevdim simdi bu sevgiyi kirletemem, sakın yapma dedim, bimiyorum belkide ben ümit verdimmi diye kendimi suçladim, ümitlenmesin diye sayfami dondurdum, genclikte o hatayi yapip inthar etmis olsaydim, hakkimdaki guzel dusuncelerinin coğunu ögrenenemis guzel sesini birdaha duyamamiş olacaktim, o nedenle.sabredin gencler sabirli olun, uzun oldu mektubum,boş vektinizde okuyun.... 43 3 Yanıtla Salim: Vay be kardeşim farkındalık da önemli o hatalar bizi biz yapıyor 7 0 Çotanak: Ne yaptın abi, ciyerimi parçaladın, burodakiler soruyorlar ne oldu kim öldü diye 6 0 123: Hayır ciddi ciddi okudum bide 3 2
  • Of : Cok kotu bi durum bende surekli boyle dusunuyorum ama olmek bi care degil bunu bende intihar edip olmedikten sonra anlamistim aslinda ne kadar kotu olsada hayat sahip olanabilecrk en guzel sey keske boyle olmasaydi 12 0 Yanıtla Bozkurt : konuşacak biri olsun etrafınızda kayıtsız şartsız sizi dinleyen konuşun onla gecmiş olsun. Başka bişeylere odaklan kendine hedefler koy 1 0
  • Bozkurt : Arkadaş, bu tür durumlar için bir telefon hattı oluşturulsa son bir umut ama belki faydalı olur 5 1 Yanıtla
  • ÇARŞAMBALI: Her zorlukla beraber peşine bi kolaylık vardır.bu kız kardeşimiz zorluğu yaşarken sabırla ALLAHA teslim olup kolaylığı beklememiş.kurtuluşu ölümde aramış.insan yaşarken farkına varamadıklarını öldüğünde anlar ama artık dönüşü yoktur.RABBİM İNSANA KALDIRAMAYACAĞINDAN FAZLASINI YÜKLEMEZ DOĞRUDUR.ÇÜNKÜ İNSANOĞLU İMTİHANDADIR FARKINA VARACAK.ALLAHIN AYETLERİNE SAÇMA DEMEK SONSUZ TÖVBEYİ GEREKTİRİR. 3 1 Yanıtla
  • RSY NEL: Garibin ne derdi var bilinmez.Teknolojik gelişmeler, aile yapısının bozulması ve maneviyatın olmaması sonucu olsa gerek.Yazık. 3 1 Yanıtla yobaz savar: lan sığır nerenle okudun.oksiyen israfı.bipolar kişilik bozukluğu varmış kızda.daha ne derdi vardıda yok teknoloji ne hale getirmişte :D:D Allah rahmet eylesin yazık olmuş 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement