Üniversiteliler Sahnede - Son Dakika
Güncel

Üniversiteliler Sahnede

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Gösteri Sanatları Merkezi’nin her yıl düzenlediği Üniversitelerarası İstanbul Tiyatro Festivali’nin 12’ncisi başladı.

05.05.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Gösteri Sanatları Merkezi'nin her yıl düzenlediği Üniversitelerarası İstanbul Tiyatro Festivali'nin 12'ncisi başladı.

18 Mayıs'a kadar sürecek 12'nci Üniversitelerarası İstanbul Tiyatro Festivali'nde amatör 39 oyun üniversite öğrencileri tarafından sahnelenecek. Oyunlar, İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun Cevahir 1 ve Cevahir 2 sahneleri, Küçük Sahne ve Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşacak.

Çoğunluğu İstanbul üniversiteleri olmak üzere İstanbul dışından da oyunların sergileneceği festivalde birçok oyun da ilk kez seyirciyle buluşacak. Jüri başkanlığını Gösteri Sanatları Merkezi sanat yönetmeni Hüseyin Sorgun'un yaptığı festivalde tiyatro sanatçıları Güneş Yakın, Ayşen İnci, Ela Aydemir, Savaş Aykılıç ve Murat Derya Kılıç jüri olarak yer alıyor. Festival çerçevesinde 16 farklı kategoride jüri değerlendirmesi sonucunda ödül verilecek. Festival ödül töreni, 18 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00'de İstanbul Devlet Tiyatrosu Cevahir 1 Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversiteliler Sahnede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement