Üniversitemiz İlk Galibiyetini 3-0'lık Skorla Aldı - Son Dakika
Güncel

Üniversitemiz İlk Galibiyetini 3-0'lık Skorla Aldı

Üniversitemiz İlk Galibiyetini 3-0\'lık Skorla Aldı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig Müsabakaları Başladı

29.11.2017 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Kemal Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig Grup Birinciliği müsabakaları 8 takımın katılımı ile başladı.

Üniversitemiz Tayfur Sökmen Kampüsü kapalı spor salonunda 28 Kasım 2 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan ve 8 üniversitenin kadın ve erkek takımlarının katıldığı müsabakalar öncesi açılış konuşması yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya spor faaliyetin üniversiteler dışında liselere, ilköğretime ve toplumun geneline yayılması gerektiğini belirtti. Sağlıklı nesil ve sağlıklı toplumun oluşmasında sporun önemine vurgu yaptı. Rektör Kaya konuşmasını katılımcılara başarılar dileyerek sonlandırdı.

Zorlu karşılaşmalara sahne olacak müsabakalara Mustafa Kemal Üniversitesi dışında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi ve İskenderun Teknik Üniversitesi katılıyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Veysel Eren'in izlediği maçta Üniversitemiz karşı karşıya geldiği rakibi Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesini 3-0'lık skorla geçerek müsabakalara moralli başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversitemiz İlk Galibiyetini 3-0'lık Skorla Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement