Dini Değerlere Hakaret Etmek ile Suçlanan Ünlü Aktör Willy Toledo, Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Dini Değerlere Hakaret Etmek ile Suçlanan Ünlü Aktör Willy Toledo, Gözaltına Alındı

Dini değerlere hakaret etmekle suçlanan İspanyol aktör Willy Toledo, duruşmalara katılmayınca Madrid'de gözaltına alındı.

13.09.2018 00:23  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın resmi haber ajansı EFE'ye göre, Toledo'nun gözaltına alınması, duruşmalara katılmadığı için hakkında çıkarılan yakalama kararı çerçevesinde yapıldı. Madrid'de mahkemeye çıkarılacak 48 yaşındaki Toledo, Hz. Meryem'e hakaret etmekle suçlanıyor. Gözaltı işlemi sonrası aktörü destekleyen sanatçılar, Madrid'deki Barrio Tiyatrosu'nda toplanma kararı aldı. Toledo'nun geçen yıl temmuzda Facebook mesajıyla Hz. Meryem'e hakaret ettiği öne sürülmüştü.

Dini Değerlere Hakaret Etmek ile Suçlanan Ünlü Aktör <a class='keyword-sd' href='/willy-toledo/' title='Willy Toledo'>Willy Toledo</a>, Gözaltına Alındı

"HERHANGİ BİR SUÇ İŞLEMEDİM"

Hristiyan Avukatlar Derneğinin dava açtığı Toledo, "Herhangi bir suç işlemediğini, dolaysıyla duruşmalara katılmasına da gerek olmadığını" savunarak mahkemeye çıkmayı reddetmişti. Toledo hakkındaki dava, bazı kesimlerce ifade özgürlünün kısıtlanması olarak değerlendirilirken, İspanya'da daha önce de sahne adı Valtonyc olan rapçi Jose Miguel Arenas Beltran, şarkılarında Krala hakaret ettiği, terörü övdüğü ve tehditte bulunduğu gerekçesiyle 3,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. İspanya, cezanın infazından hemen önce Belçika'ya kaçan Beltran hakkında yakalama ve iade kararı çıkarmıştı. Belçika mahkemesi, Beltran'ın İspanya'ya iade edilip edilmeyeceğine 17 Eylül'deki duruşmada karar verecek.

Dini Değerlere Hakaret Etmek ile Suçlanan Ünlü Aktör Willy Toledo, Gözaltına Alındı
Dini Değerlere Hakaret Etmek ile Suçlanan Ünlü Aktör Willy Toledo, Gözaltına Alındı

Son Dakika Güncel Dini Değerlere Hakaret Etmek ile Suçlanan Ünlü Aktör Willy Toledo, Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ramazan: tüm dinler fakirleri cahilleri uyutmak avutmak için vardır.zenginler servetlerini bu uyutulan milyonlarca cahilin uyuması sayasinde korumaktadır. 4 2 Yanıtla
  • MAHMUT65: Bu memlekette her türlü küfür edilebilirdi ne saldıranlar vardı sözleri Laikler kafir Laikler kafir laikle bizim Memleketimizde ediliyor Sonra da başın El üstünde tutuyorlar köpekler ne müslümanı ya Bu memleketten Müslüman mı var doğru düzgün ya 1 1 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement