Ünlü Amerikan Ayakkabı Markası Skechers Zizigo'da! - Son Dakika
Güncel

Ünlü Amerikan Ayakkabı Markası Skechers Zizigo'da!

Ünlü Amerikan Ayakkabı Markası Skechers Zizigo\'da!

Türkiye'nin En Büyük Online Ayakkabı Mağazası Zizigo, Dünyaca Ünlü Skechers Markasının Vücut Şekillendiren, Kilo Vermeye Yardımcı Shape Ups Serisini Özel Bir Alışveriş Deneyimiyle Kullanıcılara Sunuyor.

22.08.2011 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo, Türkiye'de zor bulunan, dünyaca ünlü ayakkabı markalarını kullanıcılarına sunarak yurtdışından ayakkabı getirtme derdine bir son veriyor. Zizigo, ünlü Amerikan markası Skechers'ın vücut şekillendiren Shape ups serisinin kadınlar ve erkeklere yönelik 9 farklı modelini kullanıcılarına sunuyor. Zizigo'da yer alan Skechers modellerinin fiyatı 199 ila 219 arasında değişiyor.

Günlük ve spor kullanım için ideal olan Skechers marka ayakkabılar, vücut şekillendirme teknolojisi (Shaping technology) ile fark yaratıyor. Vücudu şekle sokan, kalori yakmaya yardımcı olan ve kan akışını düzenleyen fizyolojik ayakkabı akımının bir parçası olan Skechers Shape ups serisi, çeşitli renk ve model alternatifleriyle fark yaratıyor. Skechers başta Kim Kardashian olmak üzere Britney Spears ve Hugh Jackman gibi ünlüler tarafından kullanılıyor.

Zizigo satın alınan ürünleri 1-3 günde kapıya teslim etmesi, teslimat ve iade sürecinde ücretsiz kargo servisi, iade edilen ürünün ücretsiz olarak kapıdan alınması ve 365 gün iade imkanı gibi özellikleriyle keyifli ve kolay alışveriş sunuyor. Zizigo'dan alınan ürünlerde renk ve numara değişikliği de kolaylıkla yapılabiliyor. Dünyaca ünlü ayakkabı markalarına Zizigo farkıyla sahip olmak için www.zizigo.com'u takip etmeye devam edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Amerikan Ayakkabı Markası Skechers Zizigo'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement