Ünlü Beyin Cerrahı Erdem Tunçbay Foça'da Anıldı - Son Dakika
Yerel

Ünlü Beyin Cerrahı Erdem Tunçbay Foça'da Anıldı

Ünlü Beyin Cerrahı Erdem Tunçbay Foça\'da Anıldı

İzmir’de bir çok başarılı ameliyata imza atan ve geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden beyin cerrahı Prof. Dr. Erdem Tunçbay, ölümünün 5. yılında Foça ilçesindeki mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

16.11.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de bir çok başarılı ameliyata imza atan ve geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden beyin cerrahı Prof. Dr. Erdem Tunçbay, ölümünün 5. yılında Foça ilçesindeki mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

İzmir'de yıllarca yaptığı başarılı beyin ameliyatlarıyla adından söz ettiren ve beyin kanaması nedeniyle hayata veda eden Prof. Dr. Erdem Tunçbay, ölümünün 5. yılında unutulmadı. Foça ilçesinde Tunçbay'ın mezarı başında düzenlenen törene, sevenleri, ailesi ve dostları katıldı. Törende konuşan gazeteci Sancar Maruflu, usta cerrah hakkında bilgi vererek, "Erdem Tunçbay, Atatürk Cumhuriyeti doktorlarından, mesleğinde bir numara, mesleğinin duayenlerinden, İzmir'de beyin cerrahisinin kurucusu, bunların yanı sıra sosyal ve kültürel bakımdan İzmir'de büyük atılımların öncüsü, büyük birliklerin öncüsü bir sevgi insanı, bir hoşgörü insanı, dost ve dostluk insanı, insanları Atatürk paydasında bir araya getiren gerçek bir Atatürkçü, Atatürk ilke ve öğretisini yaşamında uygulayan bir insan. Ölümü benim için hala büyük bir acı. Bugün anmak için toplandık, Çarşamba Grubu olarak kendisini tekrar anacağız. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.

Foça Belediye başkanı Gökhan Demirağ ise yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Erdem Tunçbay'ı örnek aldıklarını, kendisine minnettar olduğunu söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Beyin Cerrahı Erdem Tunçbay Foça'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement