Ünlü Boks Antrenörü Bülent Başer'in Gözü Türkiye'de - Son Dakika
Spor

Ünlü Boks Antrenörü Bülent Başer'in Gözü Türkiye'de

Ünlü Boks Antrenörü Bülent Başer\'in Gözü Türkiye\'de

Türk antrenör Bülent Başer, başarılarının karşılığını almaya başladı.

20.10.2012 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk antrenör Bülent Başer, başarılarının karşılığını almaya başladı.

Türk Milli Takımı boksörü olarak başarılarının ardından Sinan Şamil Sam'ın profesyonel boks yaşantısı boyunca yanından ayrılmayan ve sürekli olarak destekleyen Başer, Sinan'ın yardımcı antrenörlüğüyle çalıştırıcılık kariyerine başladı. Klitshko'nun antrenörü Fritz Sdunek ve ünlü Alman antrenör Ulli Vegner'in yanında staj yaparak profesyonel boks antrenörlüğü dalında kendisini geliştiren Başer, kısa sürede dünya çapında aranan bir antrenör haline geldi. Oğlu Aslan-Efe'nin ikinci yaş gününde bir araya gelen profesyonel şampiyon boksörleri Alman eşi Olga Başer ile birlikte karşılayan Bülent Başer, maçlarda kafasına taktığı Aslan bandıyla eski günleri yad etti. Basın danışmanı Vedat Alyaz da Aslan Efe'nin yaş günü sebebiyle bir araya gelindiğini ancak boks için neler yapabileceklerini konuştuklarını ifade etti.

Dünya'da aranan boks antrenörleri arasında ilk sıralarda yer alan Başer'in antrenörlüğünü yaptığı sporcularda dünyada fırtınılar estirmeye devam ediyor. Kübali Juan Carlos Gomez, eski İngiliz dünya şampiyonu Harbie Hide, eski olimpiyat şampiyonu Kübalı Odlanier Solis, eski Kıtalar Arası şampiyonu Mahir Oral, Mustafa Karagöllü ve dünya çapında birçok boksör yetiştiren Bülent Başer, başarısını arttırarak devam etmek istiyor.

Türkiye'de boks sporcusunun kalitesinin çok yüksek olduğunu, birikimlerini Türkiye'de Türk boksörleriyle paylaşmaktan mutlu olacağını ifade eden Başer, Türkiye'den de tekliflerin gelmesi halinde değerlendirmeye hazır olduğunu vurguladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünlü Boks Antrenörü Bülent Başer'in Gözü Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement