Ünlü DJ'ler Bu Hafta Sonu Elio Sedef'te - Son Dakika
Güncel

Ünlü DJ'ler Bu Hafta Sonu Elio Sedef'te

Ünlü DJ\'ler Bu Hafta Sonu Elio Sedef\'te

Sedef Adası'nda yer alan Elio Sedef, yenilenen dekorasyonu, menüsü ve keyifli atmosferiyle 2013 yazına hızlı bir giriş yapıyor.

17.07.2013 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Denizi'nin en güzel adalarından biri olan Sedef Adası'nda hizmet veren Elio Sedef, İstanbul gece hayatının en tanınmış DJ'lerinden Murat Tokuz'u 20 Temmuz Cumartesi, müziğine tüm enerjisini ve yaratıcılığını yansıtan başarılı aranjör ve DJ Ozan Çolakoğlu'nu ise 21 Temmuz Pazar günü keyif dolu bir 'happy hour' da misafirleriyle buluşturuyor.

Sedef Adası'nda yer alan Elio Sedef, yenilenen dekorasyonu, menüsü ve keyifli atmosferiyle 2013 yazına hızlı bir giriş yapıyor. Unutulmaz bir lezzet deneyimi ile eğlenceyi bir arada sunan Elio Sedef, hafta sonları da birbirinden özel DJ performansları ile de Güney sahillerini İstanbul'a taşıyor.

20 Temmuz Cumartesi günü  İstanbul gece hayatına damgasını vuran ve özel partilerin vazgeçilmezi olan Murat Tokuz ile 21 Temmuz Pazar günü ise Türkiye'nin en önemli sanatçılarının albümlerinin görünmeyen kahramanı olan DJ ve aranjör Ozan Çolakoğlu'nun performansıyla saat 15.00'da başlayacak olan 'happy hour', saat 19.30'a kadar hız kesmeden Elio Sedef'te devam edecek. Her hafta sonu farklı bir sürprizle konuklarını şaşırtmaya hazırlanan Elio Sedef, bu yaza damgasını vuracak!

Elio Sedef'e ulaşım

Elio Sedef, özel tekneleri ile gelen misafirleri için demirleme alanı ve kendisine ait iskelesinde teknelere kolay ulaşım imkanı sunduğu gibi; Kartal ve Adalar'dan da ulaşım sağlıyor. Elio Sedef kendi bünyesindeki shuttle imkanı ile misafirlerin adaya kolayca ulaşmalarını sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü DJ'ler Bu Hafta Sonu Elio Sedef'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement