Ünlü fotoğrafçı Timur Emek'e cinsel taciz suçlaması - Son Dakika
Güncel

Ünlü fotoğrafçı Timur Emek'e cinsel taciz suçlaması

Ünlü Instagram hesabı Diet Prada, Victoria's Secret'ın fotoğrafçısı olan Timur Emek hakkında cinsel taciz iddiasında bulundu. Tacize uğradığını anlatan Haley Bowman, "Elini cinsel organıma dokundurdu." dedi.

24.07.2019 17:07  Güncelleme: 00:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Instagram'da 1.4 milyon kişi tarafından takip edilen Diet Prada hesabı tarafından yapılan paylaşımlarda, ünlü fotoğrafçı Timur Emek'in, birçok kadına attığı mesajlara ve cinsel tacize uğrayan kadınların yazdıklarına yer verilirken, söz konusu olay da tartışma yarattı.

Ünlü fotoğrafçı Timur Emek'e cinsel taciz suçlaması
Haley Bowman

"CİNSEL ORGANINA DOKUNDURDU"

Emek'in tacizine uğradığını ifade eden sanat yönetmeni Haley Bowman adlı kadın, yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı. Haley Bowman, bir çekim sırasında, Emek'in aniden elinden tuttuğunu ve elini cinsel organına dokundurduğunu söyledi. Yine Emek'in, Julia Francina adlı bir kadına da, sektörde yardımcı olmayı teklif ettiği, ancak bunun bir bedeli olduğunu ve biraz "eğlence" istediğine dair mesajının da ekran görüntüsüne yer verildi.

Ünlü fotoğrafçı Timur Emek'e cinsel taciz suçlaması

"BEN BİR ERKEĞİM"

Söz konusu mesajda, Julia Francina'nın, "Ne gibi bir eğlence" dediği, Emek'in ise, "Ben bir erkeğim, bunun üzerinde biraz düşün" diyerek mesajına gülücük bıraktığı görüldü. Öte yandan, Diet Prada'nın paylaşımında, Emek'in, 2017 yılında da Türk model Deniz Tekin'e de ajansının üstsüz çekimleri onayladığı yalanını söyleyip, fotoğrafını çekmeye çalıştığı da aktarıldı. Diet Prada, Emek ile ilgili paylaşımında, çok sayıda cinsel taciz mesajına da yer verirken, paylaşımını, sinema dünyasındaki cinsel tacize dikkat çeken #TimesUp yani zaman doldu hareketiyle bitirdi.

Ünlü fotoğrafçı Timur Emek'e cinsel taciz suçlaması
Ünlü fotoğrafçı Timur Emek'e cinsel taciz suçlaması
Ünlü fotoğrafçı Timur Emek\'e cinsel taciz suçlaması

Son Dakika Güncel Ünlü fotoğrafçı Timur Emek'e cinsel taciz suçlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • emre: yawww meşhur olmaının dogal yolu neye taciz diyisin anlamadım sorun türk olması sanırm 2 3 Yanıtla
  • Fikret Eroglu: Bülent nerde yaa 0 0 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement