Başakşehirli Arda Turan Hakkında FETÖ Soruşturması Yürütüldüğü Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Başakşehirli Arda Turan Hakkında FETÖ Soruşturması Yürütüldüğü Ortaya Çıktı

Şarkıcı Berkay'a saldırmasının ardından hakkında dava açılan Arda Turan hakkında, FETÖ soruşturması yürütüldüğü de ortaya çıktı.

18.10.2018 08:36  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ'nün futboldaki yapılanmasına ilişkin futbolcular Emre Belözoğlu, Arda Turan, Okan Buruk, Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı. Ünlü futbolcular hakkındaki soruşturmanın "FETÖ terör örgütüne üye olmak", "Örgüte üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçlarından yürütüldüğü öğrenildi.

BAĞLANTILARI OLUP OLMADIĞI İNCELENİYOR

Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, futbolcular hakkında örgütle bağlantılarının olup olmadığı araştırılıyor. Soruşturmayı yürüten savcılık, ünlü isimlerin ifadelerinin alınıp alınmayacağına karar verecek. Belözoğlu, Turan, Buruk ve Korkmaz hakkındaki soruşturma dosyaları ayrı ayrı yürütülüyor.

SANIKLAR İFADELERİNDE BİRÇOK FUTBOLCUNUN İSMİNİ VERMİŞTİ

Daha önce eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, İsmail Şengül, eski milli kaleci Ömer Çatkıç hakkında 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Önceki gün görülen duruşmada sanıklar ifadelerinde aralarında Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu birçok futbolcunun ismini vermişti.

KULÜBÜ 2,5 MİLYON LİRA CEZA KESMİŞTİ

Başakşehirli futbolcu Arda'nın, şarkıcı Berkay'la yaşadığı kavgadan dolayı 12,5 yıl hapsi isteniyor. Kulübü de 2,5 milyon lira ceza kesmişti.

Başakşehirli Arda Turan Hakkında FETÖ Soruşturması Yürütüldüğü Ortaya Çıktı

Son Dakika Güncel Başakşehirli Arda Turan Hakkında FETÖ Soruşturması Yürütüldüğü Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • yazıklar olsun : haketen yok artık bu cocuk ne yaptı size anlamadım ayıptır ya yeter yeter bırakın artık yakasını insanın 9 17 Yanıtla
  • BEŞİKTAŞ LI: HEP GALATASARAY IN FUTBOLCULARI SONRA DİYORLARKİ EN ÇOK KUPA GALATASARAY IN DİYORLAR BU DURUMA GÖRE KUPAYI AZ BİLE ALMIŞLAR 10 10 Yanıtla
  • ksy: birde milli takim.kaptani yuhh ulke ne hale gelmis yazik 10 5 Yanıtla
  • aykut koca adam: zaten cinconun şampiyonluları hep şaibeli bu konu irdelenmeli bence 5 10 Yanıtla
  • fetometre: insallah oyle degildir, sanatcisindan unluler,siyasetcilerde uygulansin 2 13 Yanıtla
  • Cixx: Bu Galatasarayın bütün topçuları fetöcü olmalı. Bu kaç oldu be. Demek ki en büyük şikeyi cin con spor yapmış 6 8 Yanıtla
  • fb: FETOCUNUN KRALI ÜLKEYİ YÖNETİYOR FAKİR FUKARA KARDEŞİNİZ. 8 4 Yanıtla .,.,.,.,.,.,.: Savci kimi tehdit ediyorsun sen akilli ol herkes istedigini konusur ne o bi ara kol kola halaylar cekiliyodu herkes herseyin farkinda hadi baksin herkes dalgasina adam dogru soyluyo 2 2
  • ZZ ebani: Siyasal İslamcıların birbirine girmesi ile dejenere olan toplum, yaralarını saramıyor. Laikliği ve soluyla tanıdığım Bülent Korkmazın bile örgütle isminin anılması, hazin tabloyu gözler önüne seriyor. 7 3 Yanıtla
  • tamtam: LA Bİ ATIN ŞUNU İÇERİ 1 SENE 7 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement