Ünlü Futbolcu Jese Rodriguez'e, İntikam Pahalıya Patladı - Son Dakika
Spor

Ünlü Futbolcu Jese Rodriguez'e, İntikam Pahalıya Patladı

Paris Saint Germain'de forma giyen Jese Rodriguez, bir yarışma programına katılan eski sevgilisinin yarışmadan elenmesi için 5 bin euro harcadı.

20.12.2018 22:18  Güncelleme: 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de bir dönem çok popüler olan 'Biri Bizi Gözetliyor'a benzeyen İspanya'daki yarışma programına katılan Aurah Ruiz'in elenmesi için saatlerce mesaj atan Jese Rodriguez'in bu hareketi, kendisine 5 bin euro'ya mal oldu.

Ünlü Futbolcu Jese Rodriguez'e, İntikam Pahalıya Patladı

5 BİN EURO HARCADI

Telefon faturası kabaran Jese Rodriguez, sevgilisinden intikam için 5 bin euro harcamak zorunda kaldı. Jese Rodriguez'in intikam alma kararını Aurah Ruiz'in yarışma programında bir başka erkekle yakınlaşmasından dolayı aldığı iddia ediliyor.

Ünlü Futbolcu Jese Rodriguez'e, İntikam Pahalıya Patladı
Ünlü Futbolcu Jese Rodriguez\'e, İntikam Pahalıya Patladı

Son Dakika Spor Ünlü Futbolcu Jese Rodriguez'e, İntikam Pahalıya Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • 4/D TAŞERON İŞÇİLERİ: 696 KHK İLE KADROYA GEÇEN 4/D Lİ SÜREKLİ İŞÇİLERE 2020 EKİM AYINA KADAR UYGULANAN YÜKSEK HAREM KURULU (YHK) KARARLARI HAKSIZLIKTIR.. KADRO ALAN İŞÇİLER OLARAK BİZLERDE 2019 TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İSTİYORUZ.. TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İKRAMİYESİ (30+30), DENGE ÖDENEĞİ VE ENFLASYON FARKI İSTİYORUZ !!! BİZLERDE ESKİ KAMU İŞÇİLERİ İLE AYNI HAKLARI İSTİYORUZ !!!SA 8 19 Yanıtla
    DURMAK GEREK: arkadaş ne kpss ye girdin ne başka bişey,torpille işe giriyorsunuz sonra hakketmediğiniz hak verildi.yine de istedikçe istiyorsunuz... Bİ oturun yerinizde ayıptır. 12 0 1974: Otur oturduğun yerde gel sokakta onca insan var asgari ücretle çalışıyor sen istiyorsun da istiyorsun senin gibileri alıp madene götürüp günde 50 tl ye çalıştırmak lazım yada sanayide asgari ücret+agi ile çalışta aklın başına gelsin Şükret Dua et otur oturduğun yerde 7 3
  • Kaan Sonmez: futbolcu için 5000 euro çerez parası pahalıya patladı derken ?? 12 0 Yanıtla
  • Kırşehirli: popçulardan topçulardan haber istemiyoruz.... haber değeri yok bibzim için.... 5 1 Yanıtla
  • HaLiL: Bizde Bu haberi beklıyorduk.. ! 1 0 Yanıtla
  • Lololo: Adamın usurugu 5 bin euro 0 0 Yanıtla

Advertisement