Eşiyle koronavirüse yakalanan ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu, yaşadığı zorlu süreci anlattı - Son Dakika
Magazin

Eşiyle koronavirüse yakalanan ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu, yaşadığı zorlu süreci anlattı

Gazeteci ve sunucu Ali Eyüboğlu ile eşi koronavirüse yakalandı. 27 Temmuz'dan bu yana hastalıkla boğuştuğunu belirten Eyüboğlu, YouTube'da yayınladığı videoda virüsü nasıl yendiğini anlattı.

17.08.2020 08:36  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok magazin programında yorumculuk yapan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, koronavirüse yakalandı. Eşiyle virüse yakalandığını anlatan ünlü isim, hastanede yaşadığı zor günleri yayınladığı video ile takipçileriyle paylaştı.

"KORUNMAMIZA RAĞMEN KAPTIK"

Magazin yorumları yaptığı ve ünlü isimleri konuk aldığı YouTube kanalında hastalık sürecini anlatan ünlü isim, "27 Temmuz'dan beri hastanedeyim. Allah düşmanımın başına vermesin, çok sorunlu bir hastalık" diye konuştu. Koronavirüsten yoğun bir şekilde korunmaya çaba harcadığını anlatan Ali Eyüboğlu, ham maske taktığını hem de sosyal mesafeye dikkat ettiğini söyledi. Eyüboğlu, aynı tedbirleri eşinin de aldığını ama buna rağmen hastalığa yakalandıklarını açıkladı.

Ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu ve eşi koronavirüse yakalandı

"EŞİMİN İŞ YERİNDEN BULAŞTI"

Usta gazeteci yaşadığı zorlu süreci şu sözlerle anlattı: "Sanıyoruz eşimin iş yerinde eşime, ondan da bana koronavirüs maalesef geçti.21 Temmuz'da eşimde rahatsızlıklar başladı. Hastaneye başvurduk. Eşim covid-19 testi yaptırdı, sonuç pozitif çıktı. Bunun üzerine hastanenin acil servisine gittik. Virüs eşimin ciğerlerine bulaşmadığı için evde tedavi yapıldı. İlaçların ardından durumu iyileşeceğine durumu daha da kötüleşmeye başladı. Verilen ilaçlar yan etki yaptı ve virüs eşimin ciğerlerine ulaştı. Durumu ağırlaşınca hastaneye yatırdık. Sonra bizde oğlumla sürüntü testi yaptırdık. Benim de testim pozitif çıktı. 27 Temmuz'da da beni hastaneye yatırdılar ve 5 günlük ilaç tedavime başladılar. Tek başıma bir odadaydım. Bizim evliliğimizin 31. yıl dönümüydü o gün. Biz hesapta Trabzon'a tatile gidecektik."

Eşiyle koronavirüse yakalanan ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu, yaşadığı zorlu süreci anlattı

Son Dakika Magazin Eşiyle koronavirüse yakalanan ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu, yaşadığı zorlu süreci anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Altaylı Ömer İNCE: herşeye dikkat ettik diyorsun ama tatil planları yapmaktan da geri durmamışsınız! 7 1 Yanıtla
  • Yeliz: Bende oldum ama cevremdeki herkes karantinaya alındı kimseye test yapılmıyor bu çok kötü. Keşke herkese yapılsa testler cok mu pahalı. 7 0 Yanıtla
  • ferit: bu ünlüyü ben neden tanımıyorum, hangi gazete de yazıyormuş.. 3 3 Yanıtla
  • .: Okullar açılınca ne olacak. 5 0 Yanıtla
  • Zynp: Geçmiş olsun Bu işin şakası yok Kurallara uyalım hem kendimiz için hem de başkaları için 4 0 Yanıtla
  • yanlışmı?: kim bu gereksiz 0 2 Yanıtla
  • Beyoglu : Meslegi Giybet 0 0 Yanıtla

Advertisement