Sosyetenin İthal Torbacı Çetesine Şafak Baskını - Son Dakika
Magazin

Sosyetenin İthal Torbacı Çetesine Şafak Baskını

Ünlü gece kulüplerine uyuşturucu temin eden çeteye, şafak operasyonu düzenlendi. Azeri çete lideri Şeymur R.'nin de aralarında olduğu 7 torbacı gözaltına alındı.

17.01.2018 09:50  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Beşiktaş, Şişli, Cihangir, Nişantaşı ve Beyoğlu'ndaki sosyetik gece kulüplerine uyuşturucu satan liderliğini Azeri uyruklu Şeymur R.'nin yaptığı 7 kişilik çete çökertildi. Polis şebekenin ünlü müşterilerinin de ifadesini aldı.

POLİS 6 AY BOYUNCA ADIM ADIM İZLEDİ

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, ünlü gece kulüplerine uyuşturucu temin eden çeteyi 6 ay boyunca teknik ve fiziki takip altında tuttu. Şüphelilerin her adımını izleyen ekipler, 7 kişilik çetenin liderliğini Azeri uyruklu Şeymur R.'nin yaptığını belirledi.

SOSYETE TORBACISI ÇETEYE ŞAFAK BASKINI

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, Narkotik Şube ekipleri önceki gece Beşiktaş, Şişli, Nişantaşı, Cihangir ve Beyoğlu'nda bulunan ünlü gece kulüplerine uyuşturucu temin eden çeteye yönelik şafak operasyonu düzenledi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Çete lideri Şeymur R.'nin de aralarında olduğu 7 torbacı gözaltına alındı. Torbacıların kaldığı ev ve iş yerleri ile üzerlerinde yapılan aramalarda çok miktarda satışa hazır kokain ve Ecstasy hap ele geçirildi.

ÜNLÜ MÜŞTERİLER

Sosyetik gece kulüplerinde uyuşturucu satışı yapan çetenin müşterilerinin de büyük bölümünün ünlü isimler olduğu tespit edildi. Çete üyelerinden uyuşturucu temin ettiği belirlenen birçok dizide rol alan ünlü oyuncu Erman B., ile Nişantaşı'ndaki bir gece kulübünün işletmecisi Veysel A.'nın da aralarında olduğu 5 kişinin uyuşturucu kullanmak suçlamasıyla ifadeleri alındı.

Sosyetenin İthal Torbacı Çetesine Şafak Baskını

Veysel A. ve Erman B.

Sosyetenin İthal Torbacı Çetesine Şafak Baskını

Son Dakika Magazin Sosyetenin İthal Torbacı Çetesine Şafak Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • agaya beles: ulan bu unluler de iyi hee 2 7 Yanıtla
    yok artik: hee iyi iyi ulan toplum ahlaki uzerinde oyun oynayan en iyi jön bunlar be sende 5 6
  • agaya beles: ulan bu unluler de iyi hee 1 7 Yanıtla
  • murat: 5 cümlelik haberi 50 cümleyle yazmışsınız habercilik bumudur ? 7 0 Yanıtla

Advertisement