Ünlü Golfçü Tiger Woods'un Dişsiz Fotoğrafı Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Ünlü Golfçü Tiger Woods'un Dişsiz Fotoğrafı Şaşırttı

Dünyanın en ünlü golf oyuncularından Tiger Woods son fotoğrafıyla şaşkınlık yarattı.

20.01.2015 08:00  Güncelleme: 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en ünlü golf oyuncularından Tiger Woods son fotoğrafıyla şaşkınlık yarattı. Fotoğrafta Woods'un ön dişlerinden birinin yerinde olmadığı görülüyor.

ÖN DİŞİ KIRIK

Tiger Woods kız arkadaşı Lindsey Vonn'un kayak yarışmasını izlemek için İtalya'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ancak İtalya'da çekilen bir fotoğrafı tartışmalara neden oldu. Fotoğrafta bere, güneş gözlüğü ve maske taktığı görülen Woods'un ön dişlerinden birinin kırık olduğu görülüyor.

KAMERAMAN ÇARPMIŞ

Woods'un menajerinin yaptığı açıklamaya göre olay yarışma esnasında bir kameramanın dikkatsizliği yüzünden meydana geldi. Kamerasıyla Woods'a çarpan kameraman ünlü golfçünün dişinin kırılmasına neden oldu.

Ancak yarış organizatörleri bu görüşe katılmıyor. Organizatörler kendilerine böyle bir olayın rapor edilmediğini ve Woods'un da her türlü isteğinin karşılandığını belirtti.



KAMERALARI SEVMİYOR

Woods'un kameralarla arasının iyi olmadığı biliniyor. 2002 yılında bir vuruş esnasında bir fotoğrafçının deklanşöre basması nedeniyle asistanı fotoğrafçının makinesini suya atmıştı.
Ünlü golfçü 2010 yılında 6 yıllık eşinden boşanmış ve çalkantılı özel hayatıyla uzun süre magazin basınının hedefinde olmuştu.


Ünlü Golfçü Tiger Woods\'un Dişsiz Fotoğrafı Şaşırttı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünlü Golfçü Tiger Woods'un Dişsiz Fotoğrafı Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • musti: Adamin butun disleri takma zaten dusmustur. Bir de golf sporuymus nasil bir sporsa dunyanin parasini goturuyorlar. 1 1 Yanıtla

Advertisement