Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar - Son Dakika
Magazin

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmaya başladı. Selin Ciğerci, kocasıyla dudak dudağa verdiği pozu paylaşırken Okan Kurt da Demet Akalın için akrostiş yazdı.

14.02.2020 14:24  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü isimler, tüm dünyada büyük bir ilgiyle kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü'nü es geçmedi. Aralarında Selin Ciğerci, Aslı Kızmaz, Hadise ve Sinem Kobal başta olmak üzere pek çok ünlü isim sosyal medya hesapları Instagram'dan aşk dolu paylaşımlar yaptı.

İşte ünlü isimlerin birbirinden romantik Sevgililer Günü paylaşımları...

SELİN CİĞERCİ

"Buraya seninle ilgili ne yazsam yetersiz sen bana verilmiş en güzel hediyesin iyi ki 6 ay peşimde koştun 'Sevgilim ol' diye. Seni çok ama çok seviyorum sen kocaman yürekli aşk kazansın diye savaşan çok güçlü bir adamsın. İyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana kadar hep hayatındayım. Koca yürekli adam Gökhan Çıra. Güzel duyguları olan güzel yorum yapan herkese Allah herkese nasip etsin, kötü kalpli kotu yorum yapanlar çıksın sayfamdan."

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

OKAN KURT

"Dinmez bu yangını kalbimin

Ebedi sevdaya yakalanmış bedenim

Mahkumu olmuşum gözlerinin

Ecel gelse de son nefeste

Tek söz olacaksın sevgilim!"

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

DEMET AKALIN

"3 Kasım 2011 elimi tuttu bir daha hiç bırakmadı. Sevgilim, sevgi günümüz kızımızla kutlu olsun"

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar


DEMET ŞENER

"Hep böyle sarıp sarmala beni... Huzurum, mutluluğum, heyecanım, eğlencem, hayat arkadaşım, sonsuz aşkım... Seni çok seviyorum.... Sevgililer günümüz kutlu olsun! Sevgilisi olsun olmasın, içinde sevgi barındıran herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun."

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

PINAR ALTUĞ ATACAN

"Sevgililer gününüz kutlu olsun. Kayak sonrası dinlenmesi... Atacan'lar..."

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

CANER ERKİN

"Kadınım. Happy Valentine's Day"

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

ASLI KIZMAZ

"Bayılırım özel günlere, para tuzaklarına düşmeden tatlı tatlı kutlanması, herkesin hayattan darlandığı anlarda mis gibi geliyor... Sabah uyanınca "happy valentines day koçero!" diye birinin sizi öptüğünü düşünsenize o gün nasıl kötü geçebilir ki. Herkesin aşkına kimsenin karışmadığı, sevenlerin kavuştuğu şahane bir gün olsun!"

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

HADİSE

"Happy Valentine's Day"

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

ZEYNEP KIRŞAN

"İlk sevgili olduğumuz zamanlardan bir fotoğrafla selam vermek istedim bugüne... Yıllar geçse de, değişse de aynadaki izimiz, değişmeyen tek şey sana olan eşsiz sevgim. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım, seni çok seviyorum."

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

SİNEM KOBAL

"My valentine for life (Yaşam için sevgilim)"

Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar
Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü\'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar

Son Dakika Magazin Ünlü isimler 14 Şubat Sevgililer Günü'nde aşka geldi! İşte yaptıkları paylaşımlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Tulum hayri: Kendi kültürlerinden haberi olmayan sonradan görme batı taklitçileri 23 2 Yanıtla
  • Birisi06: Herkesin bir derdi var işte...kiminin ekmeği yok kiminin yüzüğü büyük .. 23 2 Yanıtla
  • Emre: Boş insanlar... 20 1 Yanıtla 34: Senin gibi teneke. 1 5
  • şlpmplm: zinakarlar günü 17 1 Yanıtla
  • ssklı: 14 şubat gavur günüdür gavura benzeme günüdür allah belanızı versin kutlayanında emeği geceninde 8 1 Yanıtla
  • Ahsen: 4 halifeyi sorsan kimse bilmez, aziz valentini hepsi biliyor..Demet akalin madem kocana bukadar duskundun neden bosandin,cikarci..mallarina el konmasin diye bosandin,simdide kizimizla sevgiler gunu diyorsun.Pinar Altug kendinden kucuk oglani dede gibi yapmissin.senden yasli görunuyor..Selin ciyersiz,erkek erkege sevgili gunu kutluyorsunuz,evlilik cuzdanin bile yok ne sevgilisi ne evliligi.SAHTE RIYAKAR SEVGIDEN BIR HABER INSANLAR..anca kendinizi kandirin... 9 0 Yanıtla Neco: Çokmu önemli,4 halife kim.Ben biliyorum,bana ne faydası oldu 4 halifeyi bilmenin. Bırakın boş işleri. Üretici olun,kazanın,yeme içme üreme haricinde de bir şeyler var. Allah beyi vermiş,en gelişmişinden.Beyine ihtiyacın yokmu hiç. 0 0
  • Leyla: Sevmeyi ve sevilmeyi bilen, incitmeyen, kırmayan, herkesin sevgi günü kutlu olsun.sevmek çok güzel bir nimet ,,,, bilene. 6 2 Yanıtla Sevgisizim: Haklısın Leyla bende sevgiszim sevgilim olurmusun 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu
    17:18 Şeyda Akova Balcıoğlu, Sakla Beni dizisindeki karakteri hakkında konuştu

    Sakla Beni dizisinde yer alan oyuncu Şeyda Akova Balcıoğlu, Melis Yaşar'ın konuğu oldu. Balcıoğlu, dizide canlandırdığı 'Afife' karakterini anlattı. Karakterin yaşadığı zorlukları ve hataları anlatan Balcıoğlu, toplumun hatalara tahammülü olmadığını belirtti. Ancak herkesin gençlik döneminde hata yaptığını ve karakteri anlamak gerektiğini vurguladı.

  • Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti
    17:12 Azerbaycanlı Ünlü Sanatçı Cavanşir Mammadov Hayatını Kaybetti

    Azerbaycan'ın ünlü sanatçılarından Cavanşir Mammadov, 70 yaşında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mammadov'un birçok eseri bulunuyordu ve 2005 yılında Azerbaycan Devleti tarafından 'Emektar Artist Ünvanı'na layık görülmüştü. Ünlü şarkıcı Doğuş'un eşi Hoşgedem Hidayetkızı, Mammadov'un ölüm haberini duyduğunda büyük üzüntü yaşadığını belirtti ve onun değerli bir sanatçı olduğunu vurguladı.

  • Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti
    17:11 Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'nın Ameliyatı Başarılı Geçti

    Hasan Can Kaya, hastane ekibi tarafından beş saat süren acil bir ameliyata alındı. Operasyon başarılı geçti ve sağlık durumu iyi. Ünlü komedyen, birkaç gün hastanede istirahat edecek ve ABD turnesini ileri bir tarihe erteleyeceği duyuruldu.

  • Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu
    17:10 Murat Cemcir, Ahmet Kural ile Ayrılığı Hakkında Konuştu

    Murat Cemcir, Ahmet Kural ile olan ayrılıkları hakkında konuşarak, her ikisinin de tek başına güzel işler yapmaya devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Tokatlı olmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ve Nuri Bilge Ceylan ile çalışma deneyimini paylaştı. Murat Cemcir, özel hayatında da aldatıldığını itiraf etti.

  • Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi
    17:10 Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisi Darülaceze'de çekildi

    Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü Darülaceze'de çekildi. Ünlü oyuncu, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile görüşerek çalışan ve sakinlerle vakit geçirdi. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile yaşadığı aşkın ifşası sonrası Erdoğan'ın moralinin yüksek olduğu görüldü.

  • Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu
    17:10 Gripin, İstanbul Konserinde Yalnızlığın Çaresini Buldu

    Gripin'in solisti Birol Namoğlu, İstanbul konserinde seyircilere 'Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar' diyerek selamlama yaptı. Grup, 2 saat boyunca hit şarkıları ve proje albümlerinden parçalarla seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gripin, Trabzon, Ankara ve Kayseri konserleriyle turnesine devam edecek.

  • Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı
    11:09 Amazon Prime Video, Fallout Dizisinin İkinci Sezonunu Onayladı

    Amazon Prime Video, popüler Fallout dizisinin ikinci sezonu için onay verdi. İlk sezon büyük ilgi gördü ve Prime Video'da rekor kırdı. Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamayla ikinci sezon resmi olarak duyuruldu. Fallout, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nden bu yana en büyük küresel izleyici kitlesini yakaladı. Dizinin çekimleri Los Angeles'ta yapılacak ve maliyetleri düşecek.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.


Advertisement