Ünlü isimler Big Boyz Festival'e Akın Etti! - Son Dakika
Kültür Sanat

Ünlü isimler Big Boyz Festival'e Akın Etti!

Ünlü isimler Big Boyz Festival\'e Akın Etti!

İstanbul'un kalbi, Türkiye'nin ilk hobi festivali Big Boyz Festival'le, bugün Kemer Country'de atmaya başladı. Aksiyon ve eğlencenin zirve yaptığı, "büyüklere oyuncaklar" konseptiyle 2.'si düzenlenen Big Boyz Festival'in ilk gününde dünyaca ünlü DJ Burak Yeter ve rock müziğin sevilen ismi Teoman, performanslarıyla izleyicileri coşturdu. Gün boyu süren etkinliklerde araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçları deneyimleme fırsatı sunan festivale Doğa Rutkay, Ragıp Savaş, Tamer Karadağlı gibi ünlü isimler de geldi.

07.05.2018 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un kalbi, Türkiye'nin ilk hobi festivali Big Boyz Festival'le, bugün Kemer Country'de atmaya başladı. Aksiyon ve eğlencenin zirve yaptığı, "büyüklere oyuncaklar" konseptiyle 2.'si düzenlenen Big Boyz Festival'in ilk gününde dünyaca ünlü DJ Burak Yeter ve rock müziğin sevilen ismi Teoman, performanslarıyla izleyicileri coşturdu. Gün boyu süren etkinliklerde araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçları deneyimleme fırsatı sunan festivale Doğa Rutkay, Ragıp Savaş, Tamer Karadağlı gibi ünlü isimler de geldi. Aksiyon ve eğlence dolu atmosferiyle 6 Mayıs'ta da tüm hızıyla devam edecek olan Big Boyz Festival, ikinci gününde ise "Move On" parçasıyla dünyaca tanınan Deeperise ve yine rock müziğin sevilen isimlerinden Fatma Turgut'un konserleri ile misafirlerini dansa da müziğe de eğlenceye de doyuracak!

İstanbul'un kalbi, Türkiye'nin ilk hobi festivali Big Boyz Festival'le, bugün Kemer Country'de atmaya başladı. Aksiyon ve eğlencenin zirve yaptığı, "büyüklere oyuncaklar" konseptiyle 2.'si düzenlenen Big Boyz Festival'in ilk gününde dünyaca ünlü DJ Burak Yeter ve rock müziğin sevilen ismi Teoman, performanslarıyla izleyicileri coşturdu. Gün boyu süren etkinliklerde araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçları deneyimleme fırsatı sunan festivale Doğa Rutkay, Ragıp Savaş, Tamer Karadağlı gibi ünlü isimler de geldi.Aksiyon ve eğlence dolu atmosferiyle 6 Mayıs'ta da tüm hızıyla devam edecek olan Big Boyz Festival, ikinci gününde ise "Move On" parçasıyla dünyaca tanınan Deeperise ve yine rock müziğin sevilen isimlerinden Fatma Turgut'un konserleri ile misafirlerini dansa da müziğe de eğlenceye de doyuracak!

Kemer Country Club'taki 15 bin metrekarelik alanda meraklılarına araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçları deneyimleme fırsatı sunan festivale ilk gün 4 binin üzerinde ziyaretçi geldi. Dev konserler, nefes kesen macera dolu aktiviteler, hobiler, alana özel dizayn edilen keyifli alışveriş noktaları, çılgın partiler, kick boks gösteri maçları ile şaşırtıcı ve unutulmaz anlara tanık olan misafirler aynı zamanda ailece keyifli bir gün geçirmenin de tadına vardılar.

İlham veren isimlerle tanışma heyecanı

Ziyaretçiler, ilgi alanlarına göre rol model olarak kabul ettikleri Ragıp Savaş, Okan Can Yantır, Murat Yorgancılar, Tufan Akdeniz, Tunç Lokmanhekim, Murat Yazıcı ve Birkan Polat gibi usta isimlerle tanışıp sohbet etme imkanı da buldular. Sadece deneyim değil, deneyimlemenin ötesinde 'yaşatma' amaçlı workshop'lara da katılan festival konukları dev konserler, alana özel dizayn edilen keyifli alışveriş noktaları, dansa doydukları partiler, kick boks gösteri maçları, heyecan dozu yüksek motosiklet şovları ile şaşırtıcı ve unutulmaz bir gün yaşadılar.

Süper araçlar, drone yarışları, paramotor gösterileri…

107 yıllık geçmişiyle klasik otomobil tutkunlarının ikonu olan London Morgan, Mercedes X Class ve dev arazi araçları festival alanının çekim merkezi oldu. Sektörün önde gelen markalarını ve hobi severleri tek çatı altında toplayan Big Boyz Festival'de bu yıl, en keyifli ve heyecanlı macera – aksiyon oyunlarından biri olan Airsoft da yer aldı. Golf ve binicilik eğitimlerinden balta atmaya, tohum takas şenliğinden paramotor gösterilerine, elektrikli bisiklet deneyimlemesi ve drone yarışmalarına kadar adrenalinin zirve yaptığı etkinlik 6 Mayıs'ta da hız kesmeden devam edecek.

Festival alanında sergilenen Gyrocopter modelleri ve uçaklar, konukları geleceğin kişisel hava araçları ile tanıştırırken, müzikleri gün boyunca Türkiye'nin en seçkin radyoları tarafından çalınan Big Boyz Festival'e gelenler; bir yandan hayallerindeki aracı, tekneyi ya da motosikleti inceleyip, drone, maket uçak gibi oyuncakları test ederken, diğer yandan festival bünyesinde bulunan markalardan alışveriş yapmanın keyfini yaşadı.

İhtiyaç Haritası da festivalde

Şehir ve mahalle temelinde ihtiyaçların vatandaş katılımı ile sistematik bir şekilde duyurulması, harita tabanlı olarak toplanması ve bu ihtiyaçların gerekli kurum, kuruluş ya da özel kişiler tarafından karşılanmasını kolaylaştırmak amacıyla kurulan bir platform olan İhtiyaç Haritası da standıyla birlikte Big Boyz Festival'de yerini alarak faaliyetleri hakkında ziyaretçilere bilgi verdi.

Alman Çoban Köpekleri yarışı

Alman Çoban Köpekleri Irk ve SporDerneği'nin İstanbul Irk Standartları Yarışması da festivalin ikinci günü olan 6 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Meraklılarınının heyecanla beklediği etkinliklerden biri olan Alman Çoban Köpekleri Irk Standartları Yarışması'nda 80 köpek mücadele edecek.

Şovlar, gösteriler... Bu festivalde yok yok!

Birkan Polat'ın stunt rider şovu, akrobasi sevenleri heyecanın doruklarına taşırken, hobi tutkunları kendilerine ilham veren en önemli sosyal medya fenomenlerinden Çift Silindir, Motorcu Abi, Nesli Avcı ve yoldançık ile tanışma imkanı da bulacaklar. Kick Boks özel gösterisi, Krav Maga workshop'u ve dev konserleriyle Big Boyz bu yıl da şehir insanlarının kaçırmak istemeyecekleri bir festival olarak gerçekleşiyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Ünlü isimler Big Boyz Festival'e Akın Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement