Ünlü İsimler, Fmv Işık Okulları'nın Ödül Töreninde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ünlü İsimler, Fmv Işık Okulları'nın Ödül Töreninde Buluştu

Mezunundan öğrencisine, velisinden öğretmenine binlerce Işıklı, Türkiye'nin spor, sanat ve tasarım alanında başarılı isimlerini seçti.

04.04.2018 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 Nisan 2018 Salı günü FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde düzenlenen törende, ödüller sahibini buldu. 2017 Yılında Spora Işık Tutanlar kategorisinde; Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Berke Özer, Sanata ve Tasarıma Işık Tutanlar kategorisinde ise; Şener Şen, Nil Karaibrahimgil, Salih Bademci, Ayşe Kulin, İzzet Keribar gibi alanında çok değerli isimler ödül aldı.

FMV Işık Okulları'nın bu yıl 9. kez düzenlediği ve geleneksel hale gelen Türkiye'nin en itibarlı ve en geniş katılımlı ödül programlarından biri olan "Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar" ödül töreninde, Türkiye'nin spor, sanat ve tasarım alanında en başarılı seçilen isimlerine ödülleri takdim edildi.

FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde düzenlenen ödül törenine FMV Işık Okulları öğrenci, öğretmen ve velilerinin yanı sıra spor, sanat ve iş dünyasından önemli isimler de katıldı. Törenin sunuculuğunu ise Nebil Evren yaptı.

Törende sanat ve tasarım dallarında Şener Şen, Nil Karaibrahimgil, Salih Bademci, Ayşe Kulin, Devrim Erbil, İzzet Keribar, Hakan Günday gibi ünlü isimler, minik Işıklıların elinden ödüllerini aldılar.

Sinema-televizyon kategorisinde ödül alan duayen oyuncu Şener Şen ödülünü alırken yaptığı konuşmada "FMV Işık Okulları'nın vermiş olduğu bu ödülün benim için çok özel bir yeri var. Çoğunluğu gençlerden oluşan katılımcıların seçtiği bu ödülü almak çok anlamlı, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Tiyatro kategorisinde ödüle layık görülen ünlü oyuncu Salih Bademci de "Ödül almak benim için yaptığım işlerin takdiri değil, yapacaklarımın teşviki anlamını taşıyor. FMV Işık Okulları'nın oylarıyla yılın tiyatro ödülünü almak, bana tiyatro alanında daha atacağım çok adım olduğunu hatırlattı. Beni bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu.

2017 yılının müzik ödülünü alan Nil Karaibrahimgil ise "Küçük bir oğlum var, onu eğitirken ödül ve ceza yöntemini başvurmamaya gayret ediyorum. Ancak FMV Işık Okulları'ndan bu ödülü aldığımı öğrendiğimde koşarak geldim. Işıkların altında olmak değil, Işık tutmak önemli. Bu nedenle Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar ödül programında müzik alanında ödül almak benim için çok anlamlı, teşekkür ederim" dedi.

Yılın Kadın Sporcusu ödülüne layık görülen Milli Karateci Serap Özçelik, Yılın Paralimpik Ödülü'ne layık görülen Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, Yılın Genç Sporcusu Berke Özer, Yılın Paralimpik Sporcusu Muhammed Tuğrul Şahin ödüllerini alkışlar eşliğinde aldılar.

Törende konuşma yapan Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Av. Akın Süel "Her başarının takdir edilmesi gerektiği düşüncesi ile gençlerimize örnek olması ve başarılarının teşvik edilmesi amacıyla dokuz yıldır yüzlerce değerli isim; mezunumuzdan öğrencimize, velimizden öğretmenimize binlerce Işıklı'nın oylarıyla "spor konusunda" ödüle layık görüldü. 2016 yılından itibaren, Türkiye'nin en itibarlı ve geniş katılımlı ödüllerinden biri haline gelen ödül programımızın kapsamını, sanat ve tasarım alanlarını da dahil ederek genişlettik. Bugün burada, "Spora Sanata Tasarıma Işık Tutanlar" adı altında, gençlere başarılarıyla örnek teşkil eden, hayatlarımızı güzelleştiren, Türkiye'nin spor, sanat ve tasarım alanında başarılı isimlerine ödüllerini takdim ettik. Kendilerine, törenimize katılarak bizleri onurlandırdıkları için Feyziye Mektepleri Vakfı Yönetim Kurulu adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü İsimler, Fmv Işık Okulları'nın Ödül Töreninde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement