Ünlü isimler sosyal sorumluluk ruhunu Modacruz'a taşıdı - Son Dakika
Güncel

Ünlü isimler sosyal sorumluluk ruhunu Modacruz'a taşıdı

Ünlü isimler sosyal sorumluluk ruhunu Modacruz\'a taşıdı

Başak Dizer Tatlıtuğ, Ahu Yağtu ve Çağla Şikel gibi tarzı ile fark yaratan 10 ünlü sima, Modacruz'da bir araya gelerek sosyal sorumluluk amacıyla kıyafetlerini satışa çıkardı.

09.08.2016 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BaşakDizerTatlitug ismi altında yer alan birbirinden şık parçaların satışından elde edilen gelir gençler tarafından toplum yararına gerçekleştirilen çalışmalara aktarılacak.

Ünlü isimler sosyal sorumluluk ruhunu Modacruz'a taşımaya devam ediyor. Demet Akalın, Ayşe Tolga ve Ece Vahapoğlu'nun ardından Başak Dizer Tatlıtuğ öncülüğündeki 10 isim daha kıyafetlerini Modacruz üzerinde satışa çıkardı. Bu satışlardan elde edilecek gelir, gençler tarafından toplum yararına gerçekleştirilen çalışmalara aktarılacak.

BaşakDizerTatlitug ismi ile açılan dolabın içerisinde Ahu Yağtu, Aslı Ekşioğlu, Çağla Şikel, Didem Antebi, Deniz Marşan, Duygu Akdeniz, Eliz Sakucoğlu, Room Teşvikiye ve Zeynep Tosun'un seçtiği kıyafetler yer alıyor. Tarzıyla fark yaratan bu zarif kadınların birbirinden şık ve özgün parçaları içerisinde abiyeden takıya, pijamadan bluza pek çok seçenek bulunuyor.

Modacruz'da yüzbinlerce kadın özenle aldıkları fakat bazen hiç giymeyerek gardıroplarında unuttukları kıyafetlerini birbirleri ile paylaşıyor. Kullanıcılar hem sezonda bulamadıkları kıyafetlere hem de çok beğendikleri marka parçalara kolay ve tasarruflu şekilde ulaşıyor. İsterlerse de kendi gardıroplarındakileri satarak nakit elde ediyor ve gardırobunda yer açıyor. Türkiye'nin en büyük moda odaklı pazaryeri Modacruz, bu tarz projeler ile kadınları sosyal sorumluluk süreçlerinin içine de en keyifli ve kolay şekilde dahil etmiş oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü isimler sosyal sorumluluk ruhunu Modacruz'a taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement