Ünlü İsimlerden Mutluluğun Tarifi - Son Dakika
Magazin

Ünlü İsimlerden Mutluluğun Tarifi

Ünlü İsimlerden Mutluluğun Tarifi

Türkiye'nin ünlü isimleri, Bir Dilek Tut Derneği için mutluluğu tarif etti.

27.09.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye'; Kenan Doğulu'dan Nilüfer'e, Ferman Akgül'den Ceyda Düvenci'ye kadar birçok ünlü simanın katkısıyla mutluluğun kitabını yazdı! "Sizin için mutluluk nedir?" sorusuna ünlülerin verdikleri yanıtlarla oluşan kitap; hem mutluluk üzerine pek çok farklı fikri bir araya getiriyor, hem de 'Bir Dilek Tut Derneği, Make-AWish Türkiye'nin mutlu ettiği çocukların teşekkür mektuplarına yer veriyor. Algida'nın desteği ile hazırlanan kitabın geliri, yine hasta çocukların hayallerini gerçekleştirmek için kullanılacak. İzzeddin Çalışlar'ın yayına hazırladığı kitap, projeyi destekleyen D & R'ın katkılarıyla tüm D & R mağazalarında satışa sunuldu. İşte kitapta yer alan ünlü isimlerin mutluluk tarifleri..

NİLÜFER/ŞARKICI

"Ne hissettiğini bilen, kendine güvenen; sevdiği işi coşkuyla yapar. Her anı dolu dolu yaşar. Geleceğinden emin, sevgiyle kuşatır etrafını ve kendi çocuklarını. Çocuklarımıza sevgi verebilmek en büyük mutluluktur."

BADE İŞCİL/OYUNCU

"Hayal edilen hedefe ulaşınca hissedileceği düşünülen ama her ulaşılan hedefle sınırları genişleyen ve belki de bu yüzden asla tam anlamıyla hissedilmeyen duygudur mutluluk."

CEYDA DÜVENCİ/OYUNCU

"Sağlığım, kızım, kocam, annem, babam, yitirdiğim anneannemden bana kalanlar, bugüne kadar yaşadığım tüm deneyimlerim, gözyaşlarım, güneşin doğuşu, tüm zor anlarımda yanımda olan ve mutluluğu birlikte yarattığımız dostlarım, evde yanan mumlarım, çalan müzik, koşarak gittiğim işim, kitaplarım ve yüreğimdeki yama sevgim ve kızım ve kızım ve kızım..."

EBRU AKEL/SUNUCU

"Benim için mutluluk; portakal kabuklarını soyunca çıkan mis gibi kokudur, güneşli havalarda çiçeklerin başlarını göğe kaldırışlarıdır, en sevdiğim yemeğin uzaktan gelen kokusudur. Sahneye her adım atışım, izlediğim her yeni film, kar yağarken sahlep içmek, denizin kokusu, sevdiklerime sevdiğimi söylediğim her an, yeni bir güne uyanmaktır mutluluk..."

GEVEZE/RADYOCU

"Mutluluk varılabilecek bir nokta değildir; mutluluk yolculuğun kendisidir..."

KENAN DOĞULU (Müzisyen)

"Mutluluk, insanın gözlerinin ferine bayram ettiren, neşeli ve haylaz bir çocuk..."

FERMAN AKGÜL (Müzisyen)

"Küçükken sanırım en çok iki şeyden mutlu olurdum: Sorduğum onlarca sorunun cevabını aldıktan sonra ve sokağa çıkıp arkadaşlarımla yeni bulduğumuz oyunları oynadıktan sonra."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü İsimlerden Mutluluğun Tarifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement