Ünlü Jinekolog Hastalarına Müstehcen Film İzletip Cinsel Saldırıda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Ünlü Jinekolog Hastalarına Müstehcen Film İzletip Cinsel Saldırıda Bulundu

İstanbul Nişantaşı'ndaki muayenehanesinde iki hastasına müstehcen filmler izletip cinsel saldırıda bulunan ünlü Jinekoloji Profesörü Fecri Sevilen tutuklandı.

12.11.2018 09:17  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi olan 68 yaşındaki jinekoloji profesörü Fecri Sevilen, İstanbul Nişantaşı'nda muayenehanesinde iki hastasına nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklama kararında, şüphelinin mağdurlara özel hayatlarına dair mahrem sorular sorduğuna ve muayenehanede müstehcen filmler seyrettirdiğine vurgu yapıldı.

İKİ MAĞDUR HASTA, POLİSE BAŞVURDU

Sabah gazetesinden Nazif Karaman'ın haberine göre, Prof. Dr. Fecri Sevilen'in hastası olan iki mağdur, geçtiğimiz günlerde polise başvurarak tanınmış profesörün Nişantaşı'nda bulunan muayenehanesinde cinsel saldırıya uğradıklarını iddia etti.

Ünlü Jinekolog Hastalarına Müstehcen Film İzletip Cinsel Saldırıda Bulundu

DOKTOR GÖZALTINA ALINDI

İki mağdurun beyanları birbirini teyit eder nitelikte olunca Prof. Dr. Sevilen savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Polis, şüphelinin telefon ve bilgisayarına inceleme yapmak üzere el koydu.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Prof. Dr. Sevilen, ifadesinde, 44 yıllık hekim olduğunu, 38 yıldır ise öğretim üyeliği yaptığını vurgulayarak suçlamaları kabul etmedi. Mağdurların şikâyet ettikleri davranışların tedavinin bir gereği olduğunu iddia eden Prof. Sevilen, hastalara gönderdiği özel mesajların ise tüm hastalarıyla yaşadığı bir durum olduğunu öne sürdü.

MÜSTEHCEN FİLM İZLETTİRDİ, TUTUKLANDI

Mağdurların örtüşen beyanları ve profesörün hastalara gönderdiği mesajları delil kabul eden mahkeme, kuvvetli suç şüphesi bulunduğu gerekçesiyle Prof. Dr. Fecri Sevilen'i cezaevine gönderdi. Tutuklama kararında, şüphelinin mağdurlara özel hayatlarına dair mahrem sorular sorduğuna ve muayenehanede müstehcen filmler seyrettirdiğine vurgu yapıldı.

Ünlü Jinekolog Hastalarına Müstehcen Film İzletip Cinsel Saldırıda Bulundu

Son Dakika Güncel Ünlü Jinekolog Hastalarına Müstehcen Film İzletip Cinsel Saldırıda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • Süreyya : Hiç kimse kusura bakmasın ama dinimize göre mecbur kalmadıkça erkek doktora gitmemek gerek jinekoloji uzmanı bayan olmalı!!! 21 20 Yanıtla
  • Hmm: Erkek doktordan kacarsiniz sakalli takkeli muskacilara kosarak gidersiniz genele baksak sakallilarin sapikligi erkek doktorlarin kat kat üstünde çıkar. Muskaci elleyince caiz oluyor doktor sapik oluyor doğruyu duymak da rahatsiz eder sizi biliyorum allah islah etsin sizi 7 31 Yanıtla
  • TUNÇ06: adamın işi bu . ya bu ne saçmalık ??artık muaneyi yaparken hastaya sormak lazım artık.adam göre göre bıkmıştır ne yapsın bu yaştan sonra.yazık erkekler yandı artık at iftirayi çekil kenara. 19 9 Yanıtla
  • Adil: kadın doktoru kadın erkek doktoru erkek olsun arkadaş.zaten dışarısı sapık dolu bide bu çıkıyor .bir gün bakanın çocuğunun karısının başına gelse o zaman kanun çıkarıyorlar 17 8 Yanıtla
  • Hmm: Erkek doktorlar bayanlardan daha vicdanlı daha önemli olan cinsiyetten ziyade doğru doktoru bulabilmek. Biz erkek doktora gittik de ne oldu sacmaliyosunuz. Niyeti bozuk olan sizsiniz doktorlar da sizin kokmus karilariniza merakliydi 18 4 Yanıtla
  • VATANDAS: ÜLKENİN ÇİVİSİ ÇIKTI İYİCE :)))))))))))))) 22 0 Yanıtla
  • xyz...: ya iftiraysa??? 17 4 Yanıtla
  • hamuş: doktor olmuş ama adam olamamış terbiyesiz kimlere kalmışız ya RABBİM 11 3 Yanıtla
  • Asdf: Cahil insan muskacı ellerse caiz olur diye nerden uydurdun da konuşuyorsun.Sapıklık aynıdır cahillikte 6 0
  • serkan : Evet katılıyorum. Dinci falan da değilim.. 3 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Down sendromlu çocuklar, TOGÜ Rektörü'nü ziyaret etti
    17:03 Down sendromlu çocuklar, TOGÜ Rektörü'nü ziyaret etti

    21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dolayısıyla Down sendromlu çocuk ve gençler, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette Down sendromu farkındalığının önemi vurgulandı ve 21 Mart'ta yapılacak panel hakkında bilgi verildi. Ayrıca, farkındalık için farklı renkteki çoraplarla fotoğraf çekimi yapıldı.

  • Rize Belediyesi, Kültür Çarşısı Projesi'nin temelini attı
    17:02 Rize Belediyesi, Kültür Çarşısı Projesi'nin temelini attı

    Rize Belediyesince hayata geçilecek "Kültür Çarşısı Projesi"nin temeli atıldı.

  • Albüm: Endonezya'nın Ramazan'a Özel Lezzeti
    17:01 Albüm: Endonezya'nın Ramazan'a Özel Lezzeti "Mie Glosor"

    Endonezya'nın Batı Cava eyaletinin Bogor kentinde bir tür geleneksel sarı erişte olan "mie glosor" yapan bir işçi, 18 Mart 2024. (Fotoğraf: Sandika Fadilah/Xinhua)

  • Emeklilerin Yaşam Koşulları Gittikçe Zorlaşıyor
    16:59 Emeklilerin Yaşam Koşulları Gittikçe Zorlaşıyor

    Tüm Emeklilerin Sendikası, Kızılay'da basın açıklaması yaparak emeklilerin yaşam koşullarının giderek zorlaştığını belirtti. Emeklilerin beslenme, alışveriş yapma ve sağlık hizmetlerine erişim gibi temel ihtiyaçlarının karşılanamadığı vurgulandı. Sendika üyeleri, taleplerinin dikkate alınmaması halinde mitingler düzenleyeceklerini açıkladı.

  • Muratpaşa'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP'ye Katılımlar Devam Ediyor
    16:59 Muratpaşa'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP'ye Katılımlar Devam Ediyor

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP'ye katılan İYİ Parti üyelerine rozetlerini takarak siyasi ayrımları kırdıklarını ve bu birlikteliğin tüm Türkiye'ye örnek olacağını belirtti.

  • ERÜ'de Toplumda Sosyolojik Gelişmeler Konulu Toplantı Düzenlendi
    16:58 ERÜ'de Toplumda Sosyolojik Gelişmeler Konulu Toplantı Düzenlendi

    Erciyes Üniversitesi'nde AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ve Rektör Prof. Dr. Fatih Altun'un katılımları ile "Toplumda Sosyolojik Gelişmeler" konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda, toplumun sosyal değişimi, bu değişimin yönü ile aileye, çocuğa, kadına ve erkeğe olan etkileri, bu değişimin zararlarının önüne geçilmesi konularında, ERÜ'de yürütülen çalışmalar hakkında akademisyenlerle görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Kayseri 2023-2024 Hentbol Sezonu Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği
    16:57 Kayseri 2023-2024 Hentbol Sezonu Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği

    Kayseri ilinde düzenlenen kulüplü küçük erkekler hentbol il birinciliği müsabakaları sona erdi. Melikgazi İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-A takımı il birinciliğini elde etti.

  • İstanbul'un Yıldızları: Bir Mutluluk Hareketi Beşiktaş'ta Basın Açıklaması Yaptı
    16:55 İstanbul'un Yıldızları: Bir Mutluluk Hareketi Beşiktaş'ta Basın Açıklaması Yaptı

    Mega kentin trafiğin yoğun olduğu noktalarda bir anda ortaya çıkarak sürücüleri şaşırtan 'İstanbul'un Yıldızları' grubu, Beşiktaş'ta basın açıklaması yaptı. Grup, İstanbul'un karşı karşıya olduğu sorunlara çözümler getirecek bir dönüm noktası olan 31 Mart seçimlerinde Murat Kurum'a destek verdiklerini belirtti. Ayrıca, İstanbul'un deprem gerçeğiyle yüzleştiğini ve Murat Kurum'u depreme hazırlıkta bir şans olarak gördüklerini ifade ettiler.


Advertisement