Ünlü Kahin Baba Vanga'nın 2018'e Dair İki Kehaneti Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Kahin Baba Vanga'nın 2018'e Dair İki Kehaneti Olduğu Ortaya Çıktı

1996 yılındaki ölümünden önce geleceğe dair pek çok kehanette bulunan Baba Vanga'nın, 2018 için de kayda geçirilmiş iki öngörüsü var.

25.12.2017 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkiz Kuleler saldırı, Brexit, IŞİD'in yükselişi gibi pek çok önemli olayı tahmin eden Baba Vanga isimli ünlü kör mistiğin 2018 için de iki önemli tahmini bulunuyor. 1996 yılında ölen Bulgar kadın, hayatını kaybetmeden önce 51. yüzyıla kadar pek çok tahminde bulunmuştu.

PEK ÇOK OLAYI DOĞRU TAHMİN ETTİ

1996'da öldüğünde 85 yaşında olan Baba Vanga, pek çok doğal felaketi ve küresel çapta etkisi olan olayları önceden bildiğine inanıldığı için pek çok komplo teorisyeni arasında oldukça popüler bir figür. Balkanlar'ın Nostradamus'u olarak anılan Vanga ölmeden önce önümüzdeki yüzyıllar için yaptığı öngörülerde 2018'i de es geçmedi.

2018 İÇİN 2 TAHMİNİ VAR

Baba Vanga'nın 2018 tahminleri; Çin'in 2018'de süper güç olup bu ünvanı ABD'den devralacağı ve Venüs gezegeninde yeni bir enerji biçimi keşfedileceği.

TAHMİNLERİ GERÇEKLEŞEBİLİR

Peki bu tahminler gerçekleşebilir mi? Çin ekonomisi son yıllarda giderek genişliyor. 1970'de toplam dünya ekonomisinin sadece yüzde 4'ünü oluştururken bu rakam 2015'te yüzde 15,6'ya yükselmiş durumda. Çin henüz ABD'yi yakalayamadı ama bu çok yakında gerçekleşebilir.

Venüs için ise bugün bu konuyla ilgili herhangi bir uzay görevi mevcut değil. Bununla birlikte güneş astrofizikçisi Eugene Parker'ın adını taşıyan ve Güneş'in dış yapısını araştıran bir görev 2018'de gerçekleştirilecek. Bu örev esnasında Venüs'ün yerçekim kuvvetinin, Güneş'in etrafından geçmek için kullanılması düşünülüyor.

2341'DE DÜNYA YAŞANMAZ OLACAK

Vanga'nın bazı tahminleri arasında 228 yılında dünyadaki açlığın sona ereceği, 2256 'da Mars'ta koloniler kurulacağı ve 2341'de gezegenimizin yaşanmaz hale geleceği de var

Ünlü Kahin Baba Vanga\'nın 2018\'e Dair İki Kehaneti Olduğu Ortaya Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ünlü Kahin Baba Vanga'nın 2018'e Dair İki Kehaneti Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • işler güçler: gaybı ve geleceği yalnızca Allah bilir bu böyledir .. 54 3 Yanıtla
  • Cengiz AKYOL: gaybı yalnızca Allah bilir. İnanmayın 44 1 Yanıtla
  • Baba çupra: 2071 de Türkiye süper güç olacak. FB - GS derbisi Mars stadında olacak. Türkiye Mars duble yolu 2071de hizmete açılacak. Maçı izlemek isteyen Türkiye kartıyla metrouzaybüse binerek izlemeye gidecek. 25 8 Yanıtla
  • alş ak: geleceğı yanlız allah bilir............... 32 1 Yanıtla
  • Mahmut: Saçmalık islamda yeri yok 23 9 Yanıtla
  • Hakan: Yazıkki Kuranı Kerim’de herşey yazarken ,böyle insanlara kalıyor ve böyle insanlar da insanlardan medet ummuş oluyor ,ve bunun adıda kehanet oluyor... yazık ,benim şahsi düşüncem bu insan ne kadar yüceymişte bilmem kaç yılında olucak ları bilmiş yok deaşı bile bilmiş,oysa Peygamber efendimiz zaten bildirmiş 1400 sene önce ,hani utanmasalar yüceltirler bu Kahin Vangayı ki zaten öylede olmuş ... 22 8 Yanıtla yörük: Kuranda nerde herşey yazıyor?ne yazıyor 1 10
  • Emiralemli: Gelecek hakkinda yorum yapmak veya bunlara inanmak buyuk gunahlardandir. Gelecegi yalnizca allah cc bilir. 24 4 Yanıtla
  • M: Lafa bak çin zaten süper güç.....bunu görmek için kâhin olmaya gerek varmı.....bakın bende bildim. 14 8 Yanıtla
  • erdem: mantıklı 5 16 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement