Ünlü Kalp Doktorunun Kalp Krizinden Ölen Oğlu İzmir'de Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Ünlü Kalp Doktorunun Kalp Krizinden Ölen Oğlu İzmir'de Toprağa Verildi

İZMİR'de, spor yaparken kalp krizi geçiren, ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. İsa Durmaz'ın oğlu diş hekimi Burç Durmaz (36), son yolculuğuna uğurlandı.

16.04.2018 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'de, spor yaparken kalp krizi geçiren, ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. İsa Durmaz'ın oğlu diş hekimi Burç Durmaz (36), son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. İsa Durmaz ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Berrin Durmaz'ın oğlu diş hekimi Burç Durmaz, 28 Mart'ta akşam saatlerinde, Kültürpark'ta spor yaparken, kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Durmaz, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Durmaz, geçen cumartesi günü, 17 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Eski milli yüzücü Durmaz'ın ölümü; ailesini, yakınlarını, arkadaşlarını, meslektaşlarını ve hastalarını yasa boğdu. Durmaz'ın kalbiyle ilgili bilinen herhangi bir sorununun olmadığı öğrenildi.

Burç Durmaz için Bornova Ali Rıza Güven Camii'nde, bugün cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Durmaz'ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Durmaz için helallik alındı. Durmaz'ın cenazesi, götürüldüğü Yeni Bornova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Estetik Diş Hekimliği'nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Hekimliği Anabilim Dalı'nda çalışmalarını sürdüren ve bekar olan Burç Durmaz, 2012 yılından beri Alsancak'taki kliniğinde hastalarına hizmet veriyordu. Mesleği dışında sporla yakından ilgili olduğu bilinen Durmaz, eski milli yüzücü, rüzgar sörfü ile yelkenli yat yarışçısı ve aynı zamanda Ege Açıkdeniz Yat Kulübü'nün lisanslı sporcusuydu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Kalp Doktorunun Kalp Krizinden Ölen Oğlu İzmir'de Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement