Ünlü Mankenin Babası Tecavüzcü Çıktı! - Son Dakika
Dünya

Ünlü Mankenin Babası Tecavüzcü Çıktı!

Ünlü Mankenin Babası Tecavüzcü Çıktı!

Güzel manken Katie Price'in, üvey babası 51 yaşındaki kadına tecavüz etmekle suçlanıyor. Haberi duyan manken Price, büyük şok yaşamış.

27.11.2015 11:16  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü manken Katie Price, üvey babasının tecavüzle suçlanmasıyla büyük şok yaşadı. Price'ın 52 yaşındaki üvey babası Paul Price, 51 yaşındaki bir kadına tecavüz etmekle suçlanıyor.

TECAVÜZ ETTİĞİ KADINI ÖNCEDEN TANIYORMUŞ

İngiltere'nin Sussex şehrinde yaşanan olayda, polis tarafından yapılan açıklamaya göre saldırı 22 Mart'ın erken saatlerinde gerçekleşti. Tecavüzle yargılanacak Paul Price'ın kadını önceden tanıdığı belirtiliyor.

ÜNLÜ MANKEN ÇOK ÜZGÜN

Katie Price'a yakın bir kaynak ise ünlü mankenin çok üzgün ve babasının böyle bir olayla suçlanmasından dolayı şoke olduğunu açıkladı.

Son Dakika Dünya Ünlü Mankenin Babası Tecavüzcü Çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • RUSSIAN TURKISH FRIENDSHIP: Ben Rusya Başbakanlığına E-Mail gönderdim.Rusya,yı Türkiye,yi,,Sanktion,,(yaptırım) larla ve saldırılarla tehdit etmemesini, hatayı biraz da kendinde aramasını,ve halklar arasına düşmanlık sokmamasını,dostluğumuzu devam ettirmesini rica da bulundum.Başka şeyler de yazdım ama, onlar siyaset sırlarıdır.Bizimkiler bir kaç hafta ortaliklarda görünmezlerse çok iyi olur.Yoksa savaş başlayacak. 3 3 Yanıtla

Advertisement