Merhum Milyoner Adnan Kaşıkçı'nın Eski Eşi Şimdi Perişan Halde - Son Dakika
Magazin

Merhum Milyoner Adnan Kaşıkçı'nın Eski Eşi Şimdi Perişan Halde

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Suudi milyoner Adnan Kaşıkçı'nın eski eşi Soraya Kaşıkçı İngiltere sokaklarında görüntülendi. Soraya'nın o görkemli ve güzel halinden eser yoktu.

19.06.2017 11:52  Güncelleme: 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden dünyaca ünlü Suudi milyoner iş adamı Adnan Kaşıkçı'nın eski karısını gören tanıyamadı. Bir zamanların en zengin ve gözde isimlerinden biri olan Soraya Kaşıkçı elinde pazar arabasıyla otobüse yetişirken görüntülendi.

LONDRA'DA OTOBÜSE YETİŞMEYE ÇALIŞIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Londra'da çekilen görüntülerdaki kadının bir zamanların en zengin ve hayranlık verici kadınlarından biri olan Soraya Kaşıkçı olduğuna inanmak hayli zor. Başında pembe bir şapka, üzerinde kırmızı montu, spor ayakkabıları ve elinde tekerlekli alışveriş arabası. Bir zamanların ünlü ismi İngiltere'nin başkenti Londra'da otobüs durağına yetişmeye çalışırken görüntülendi.

874 MİLYON DOLARLIK NAFAKAYI TÜKETTİ

1974 yılında silah tüccarı milyoner eş Adnan Kaşıkçı'dan ayrılan Soraya Kaşıkçı, 874 milyon dolarlık rekor düzeyde bir nafaka almıştı. Ancak servetine ne olduğu tam bir gizem.

SORAYA KAŞIKÇI KİMDİR?

Soraya Kaşıkçı, Sandra Daly ismiyle İngiltere Leicester'da doğdu. Ancak 1961 yılında Adnan Kaşıkçı ile evlenirken adını değiştirmiş ve İslam dinine geçmişti. 70'li yaşlarda olduğu düşünülen Soraya Kaşıkçı'nın Adnan Kaşıkçı'dan 5 çocuğu var. Daha sonra iki kez daha evlenen bir zamanların ünlü ismi bu evliliklerinden de dört çocuk sahibi oldu. Oldukça mütevezi bir hayatı olan Soraya Kaşıkçı'nın oğullarından biriyle çiçekçilik işinde olduğu biliniyor.

İşte ünlü milyonerin eski eşinin son hali:

Rahmetli Adnan Kaşıkçı ve eski eşi Soraya Kaşıkçı'nın hafızalarda kalan hali:

Merhum Milyoner Adnan Kaşıkçı\'nın Eski Eşi Şimdi Perişan Halde

Son Dakika Magazin Merhum Milyoner Adnan Kaşıkçı'nın Eski Eşi Şimdi Perişan Halde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement