Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Magazin

Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı

Beyin kanseri tedavisi gören ve evinde hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş, son yolculuğuna uğurlandı. Salgın nedeniyle cenaze töreni düzenlenemeyen modacı, vasiyeti üzerine annesinin yanına Ulus mezarlığı'na defnedildi.

28.04.2020 15:38  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninin düzenleneceği camiye erken saatlerde gelen Sibel Can, en yakın dostunu son yolculuğuna uğurlamak için ön saflarda hazır bekledi.

SİBEL CAN, GASİLHANEYE GİRDİ

2 yıl önce beyin kanseri teşhisi konan ve altı ay arayla iki operasyon geçiren modacı Nur Yerlitaş (64), dün Şişli Fulya'daki evinde hayatını kaybetti. Koronavirüs salgını nedeniyle Yerlitaş için cenaze töreni düzenlenmedi. Yerlitaş'ın Zincirlikuyu Gasilhanesi'ne getirilen cenazesini görmek için yakın arkadaşı sanatçı Sibel Can, gasilhaneye geldi. Gasilhanenin önünde Yerlitaş'ın ailesinin ve yakınlarının beklediği görüldü.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı

ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Nur Yerlitaş'ın cenazesi gasilhaneden çıkartılıp cenaze aracına konulurken, kuzeni Kadriye Tura gözyaşlarına hakim olamadı. Yerlitaş'ın cenazesi vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'ndaki annesinin mezarlığının yanına defnedildi.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı

EVİNİN ÖNÜNDE HELALLİK ALINDI

Cenaze öncesi helallik alınmak için Şişli'deki evine getirilen Nur Yerlitaş'ın sevenleri, evinin önünü doldurdu.Ünlü şarkıcı Sibel Can ise ölüm haberini aldıktan sonra tüm işlemlerde bulunarak vefat eden arkadaşına son görevini yerine getirdi.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Asıl adı Nuray olan Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955'te İstanbul'un Vefa semtinde doğdu. Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz asıllıdır. Kariyerine İtalya'dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. 80'li yıllarda Paris ve Milano'dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi. Nur Yerlitaş bir dönem İşte Benim Stilim tarzı programında jüri üyesi olmuş ve sosyal medyada da fenomen haline gelmişti. Nur Yerlitaş Seda Sayan, Ebru Gündeş başta olmak üzere birçok sanatçının sahne kıyafetini tasarladı.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Ünlü modacı Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • BİLİNEN: DÖNÜLECEK YER ANCAK ALLAHIN HUZURUDUR ALLAH CÜMLEMİZİ KENDİNİN HUZURUNDA UTANMAKTAN MUHAFAZA EYLESİN AMİN 27 1 Yanıtla
  • Kzk: Din yönden nasıl bir insan olduğunu bilmediğim için allah rahmet eylesin diyemeyeceğim. Toprağın bol olsun diyebilirim 11 16 Yanıtla Cvp bekliyorum: bu soruyuda kendine sor bakalım ben nasılım diye bir kere kuran okudunmu,müslümanlığın 5 şartı nedir ezbere bildiğin kaç tane sure var ondan sonrada burdan cevabını bekliyorum 3 3 vedat: dini yönü sorulmaz zaten nasıl bilirdiniz diye tanıdıklarına sorulur bu oknuda bayağı bilgisiz olduğun anlaşılıyor bilmediğin konuda yorumda yapma maydonozda olma arkadaş gurubunda bile sevilmez dışlanırsın bu sana abi nasihatı 2 1 Şizo: O zaman niye yorum yazıyosun 0 0
  • Bitlisli seyda : Vefat eden hakkında kötü yorumlarda bulunmayan amelini ve Allah katındaki değerini bilemezsiniz .Mübarek bir ay olan ramazan ayında vefat etti Allah bu ay hurmetine bile azab etmiyor ölmuslere 9 3 Yanıtla Ibrahim halil tas: Ne alakası var ramazanda ölen af oluyor diye birşey yok.insan sevap günahlarını kendiyle götürur isterse kandil gecesi vefat etsin. 2 0
  • Kzk: Din yönden nasıl bir insan olduğunu bilmediğim için allah rahmet eylesin diyemeyeceğim. Toprağın bol olsun diyebilirim 2 10 Yanıtla Bıktık: Birtek siz müslümansınız zaten.Bıktık artık 2 8 bilgisizsin: cahilsin deyince kızıyorsunuz 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement